Genel, haber

Vasıfsız Alkolik Kripton İstasyona düştü !

Vasıfsız eleman aranıyor ilanlarının gediklisi işini buldu

Kripton kod adıyla bilinen icraatsız sokak arası çocuğu olarak bilinen eleman hakkında yeni haberler gelmekte ! öncelike şunu diyelim biz hiç şaşırmadık çünkü bunun gibi alkolik müptezellerin sonu genelde böyle oluyor, bu eleman Benzin istasyonuna kadar düşmüş, yani bildiğin arabalara mazot yüklüyor tüm gün, yeni işi buymuş kaynak sağlam doğru yani, olabilir oda bir meslektir, en azından sokakta tiner çekip insanlara saldırmıyor buda bişeydir yani, muhtemelen iş bulamadı çünkü tipi terörist gibi ve kimse ona iş vermez gerçekten, ancak bizi düşündüren birşey var (!)

BENZİNMİ İÇİYOR ACABA ?

Acaba istasyona neden iş başvurusu yapıp çalışmaya başladı ? başka iş yapamazmıydı ? hani nebilelim kerhanede kullanılmış kondomları çöpe atmak gibi vs , Neden mazotçuluk ? bizce bunun son gelen Alkol zamlarıyla bir ilgisi var.. biliyorsunuz böyle müptezeller parasız kalıp alkol alamaz hale gelince aklınıza gelmeyecek şeyleri içebilirler… acaba diyoruz bu müptezel benzinmi içiyor mazotmu çekiyor istasyonda ? daha önce duymadık ama böyle bir manyaklık yapıyor olabilirmi ? iftira atmak istemeyiz sadece bizi düşündürdü, böyle alkol bağımlısı amatemlik bir insan birden bire özellikle bu mesleği seçmesi.. kötü düşünmemeye çalışıyor hala daha..

Şimdi bundan hertürlü kepazelik beklenir daha önce Köpeğe kafa tutmuştu bilenler bilir, bir ara aklınıda kaybetmişti , aşağıdan okuyabilirsiniz.

1 Comment

  1. Scorpiol

    Cem yeter artık saygınlığımı zedelediğiniz yetmedi mi? Artık kendi açtığım sitelerde kendime ne kadar rütbe verirsem vereyim saygı göstermiyorlar. Dalga geçiyorlar. Sen şu hacknewsdeki mavi kuş değil misin diyorlar. Bıktım be bıktım. Bir gün intihar edeceğim ve kağıda bunların sorumlusu hacknewsdir yazacağım. Gına geldi yemin ederim hayattan soğuttunuz. Şu haberleri okurken sinirden elim ayağım titriyor elimdeki scorpiol baskılı bardağımın içindeki tüm kahve üzerime dökülüyor. Ben bunların hak edecek ne yaptım? Hiç mi vicdanın yok senin be adam?? Senin için izmire kadar geldim. Hediye olarak 2 koli bardak ve tişört getirmiştim. Sen ne yaptın? Beni engelledin ve öylece yarı yolda bıraktın. Üstüne yetmezmiş gibi hakkımda scorpiolun müstehcen videosu diye içerisinde (serdar geçen) bir haber paylaştın. Yazıklar olsun gerçekten seni tanıyacağıma sadece güneşe kanat çırpsaydım keşke.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum