Genel

Kim Bu Vito SpyDark Corleone?

Başlığı görünce aklınızdan geçenleri duyar gibiyim.. Çoğunuz SpyDark kod adlı hackeri tanıdığını zannetse de, darkın hayatının %1’i kadar bile bilgi sahibi olmadığınızı biliyor muydunuz? Tabii ki bilmiyordunuz çünkü muhtemelen SpyDark internete ilk giriş yaptığı zamanlarda bazılarınız doğmamış bazılarınız ise annesinin amından kafasını yeni çıkarmıştı.

Bugün gidip bir bakkala bile “SpyDark kimdi” diye sorsam bana “imt sahibi” cevabını verecektir.. Peki sizce sadece bundan ibaret mi? Tabikide değil. ULAN SALAK! internet bile 1950 yılında bulundu. SpyDark ise 1995 yılından beridir internetin tozunu attıryor ve adam hakkında bildiğiniz tek şey imt mi? Bakın, bu tarihleri ele aldığımız zaman ne türlü büyük bir bilgi birikimi olduğunun farkında değilsiniz.

Bugün SpyDark kod adlı hacker hakkında başarılı hack hayatı hakkında özet geçerek bahsedeceğiz özet dediysek çok da özet değil. Uzun uzun anlatmak için ansiklopedi hazırlamamız gerekirdi.

Kim Bu SpyDark

Sıkılmamanız ve temaya uygun olması için içeriği okurken aşağıdaki müziği açmayı unutmayınız.

1988 Yılında İngiltere’nin Londra şehrinde dünya’ya gelen SpyDark 10 yaşlarına kadar konağındaki kahyalar tarafından yetiştirilmiş ve Londra’nın en gözde eğitimcileri tarafından evinde eğitim almıştı.. Piano, eskrim, diksyon eğitimlerin’den nefret eden SpyDark, hayatını ara-sıra sorgulamaktan asla çekinmiyordu. İş hayatı oldukça yoğun olan ailesi ise konağa çok nadiren uğrarlardı. Baba tarafından Türk olan Dark, bu kısır döngüyü bozmayı aklına koymuştu ve 14 yaşına gelince teyzesi gabriela hanımla istanbula gitmeye karar verdi.

İstanbulda düzgün bir hayat sürmeye başlayan SpyDark 15 yaşında internetin bazı terimlerini araştırmaya başlamıştı. Bu terimler arasında hack-hacker-fuck gibi kelimeler bulunuyordu. Yaklaşık 17 yaşlarına kadar bir eğitim süreci olmuştu. 17 Yaşında ilk sitesini hacklemişti. Kapkara indexinin üzerine koyduğu bir yarrak resmiyle ingilterenin bir bankasının resmi sitesinin canını okumuştu.. İndex üzerinde yazan “benden çok şey çaldınız şimdi sıra bende” sözü ülke içerisinde kriz masası oluşturmaya sebep olmuştu.

17 Yaşında ingilterede kriz masası oluşturmayı başaran SpyDark 18 yaşına gelince resmi olarak reşit olmuştu ve ilk cinsel tecrübesini kız arkadaşı selen hanımla yaşamıştı. Ve artık milli de olmayı başaran bu gözü kanlı, vahşet isteyen psikopat hackerımız 20 yaşlarına kadar ingilterenin resmi sitelerine saldırmaya devam etti. 20 yaşlarınının sonuna doğru hakkında interpol tarafından arama kararı çıkarıldı.

22 Yaşına kadar internette inaktif olarak takılan SpyDark günün birinde mutfakta bol kaşarlı pizzasını pişirirken federal askerler tarafından saldırya uğrayıp alıkoyuldu.

İngiltere’nin istibahartına teslim edilen SpyDark, oldukça pahalıya almış olduğu pizzasını yiyememiş olmasının getirdiği öfkeyle karşısındaki personellere oldukça ağır türkçe hakaretlerde bulundu.

Kayda geçen hakaretler aynen şu şekildeydi “Kimi alıkoyduğunuz hakkında bir fikriniz var mı orospu çocukları. kaynanasını siktiğimin sarı kafalı pezevenkleri. Siz bana benim bokum gelmedi demeden ben size sıç diyecek kadar erkeğim. hayatınızın hatasını yaptınız. büyükannenizin götünü sikerken ses kaydı alıp telefon zil seslerinize entegre ettiğimde kendinize ne bokum yedim ben diye göz yaşı dökeceksiniz

Ettiği bu hakaretlere dayanamayan bir istihabarat ajanı sinirden fenalaşıp bayıldı. Darkın yaptığı bu vahşet içeren sözlü hakaretleri de hesaba katılarak ağırlaştırılmış müebbet hapsine çarptırıldı. İstihbarat, Yaklaşık 27 yaşına kadar hapis yatan SpyDarka bir işbirliği karşılığında hapis cezasını kaldırma teklifi sunmasıyla birlikte teklif kabul edilip darkın cezası son buldu.

SpyDark 30 yaşına kadar ingiltere istihbarat ekibi için çalışıp binlerce farklı attack çalışmalarıyla ülke içerisindeki kara para aklama operasyonlarına, bürokratların yasadışı işlerini ifşa etmesini ve terör eylemlerini önceden öğrenmesi için yardımda bulundu.

Artık özgürlük açısından rahata kavuşan ve 2012 yılına gelince imhatimi ile tanışan SpyDark, imhatimi için belki onbinlerce belki daha fazla sayıda websitesini hackleyerek erişime kapattı. 2012 yılında başlayan bu serüven ne yazık ki birkaç yıl sonra imt’nin kapanmasıyla birlikte kesintiye uğradı. 2019 yılında tekrar yayın hayatına giren imhatimi, MecTruy’un daveti üzerine SpyDark kod adlı efsaneye emanet edildi o günden bugüne imhatimini sırtlamış gidiyor..

Hacknews Sundu

18 Comments

  1. Dastumtek

    bu adamda hep bi ingilizce beyefendiliği sezmiştim zaten

  2. MozartDark

    müzik seçmi güzelmiş ama dark ibrahim tatlıses dinliyor amk ne mozartı wıuoeqqwoprepqworeı

  3. Mr.Emir

    bu nasıl haber amk : D

  4. WARİUS

    elitkeee

  5. Scorpiol Saygı

    Cem yeter artık diyorum

  6. BQX

    “Yarramı yeee, zındık. Konu aç rütbeni al.”

    En sevdiğim lafıdır kralın xD

  7. Allah’ına köle saçına jöle @SpyDark dayı kehkeh:

  8. Fear Takva

    Ben size bokunuz gelmeden Sıç diyecek kadar erkeğim kısmına bayıldım
    çok cool duruyor yiağğğ

  9. “bol kaşarlı pizzasını pişirirken federal askerler tarafından saldırya uğrayıp alıkoyuldu.”

    “SpyDark, oldukça pahalıya almış olduğu pizzasını yiyememiş olmasının getirdiği öfkeyle karşısındaki personellere oldukça ağır türkçe hakaretlerde bulundu.”

    boş kaşarlı pizzasını kendi mi yaptı yoksa satın mı aldı?

  10. SHUTTERLOOK

    Dayıım çok elittir xd

  11. ismindeki SPY danda anlayacağını üzere o sizin herşeyinizi biliyor fakat siz onu sadece nickname i ile tanıyorsunuz ???

  12. SpyDark’ın Yönetim Anlayışı Efsane , CB Adayı Olsa Gözüm Kapalı Veririm….

  13. İlk defa bu kadar uzun birşeyi sonuna kadar harf bile atlamadan adeta orgazm olurcasına okudum DĞQIOWDIOQWOD
    Gerçekten çok keyifliydi SpyDark kod adlı pompacıyı bize daha yakından tanıttığın için çok teşekkürler Analchosa pğDOWQDPQWDQWĞ

  14. SpyDark hocamın kuvvetini Laz’ın tanık olduğu günde 7 tane posta ile anladım parti kur oy verelim.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum