Genel

MareşaL: Ben bir GAY’IM !

MareşaL sonunda isyan bayrağını açtı ve açıkladı

EVET BEN BİR GAY’IM İBNEYİM !

MareşaL baskılara dayanamadı ve sonunda dediki ben bir gayım ibneyim dibimi dövdürüyorum ! geceleri 100 liraya kendimi satıyorum ! peki bunu o sözleri iten ne oldu ? Olay aslında iki yakın arkadaş arasındaki kawgada patlak verdi, MareşaL ‘ın en yakın arkadaşlarından olan DeusBey’in araları açıldı, ve bu açılmanın Mareşaldan kaynaklandığını idda eden kişide DeusBey !

Forum açtın götün kalktı ! kankanı sattın beni beni deyusunu !

DeusBey en yakın arkadaşı Maro’yu bu sözle hedef aldı, dediki ” ULAN KÖPEK MADEM FORUM AÇTIĞINDA GÖTÜN KALKACAKTI DAHA ÖNCE NİYE SÖYLEMEDİN KÖPEK ” Tabiki bu suçlamayı Maro kabul etmedi ve akıllı olmasını iletti Deyusa.

İşte ipin ucu burada koptu, Marodan ayar yiyen Deus adeta çılgına döndü ve ifşalara başladı. Hani derler ya en yakının seni en iyi tanıyandır ve her açığını yakınlarına anlatma sonra döner koyar birgün götüne diye, buda aynı oldu DeusBey döndü ve Maronun götüne koydu.

İŞTE BOMBA İFŞA SÖZLER

Senin sevgilim dediğin Beloved erkek lan şerefsiz ! Sıkıysa Kamera açsın, düğmesi yiyorsa kamera açar ve kızlığını ispat eder diyerek adeta iki sevgiliye meydan okuyor.

İkisininde Erkek olduğunu ima ediyor, yani ikiside kadınsı erkekmiş ve birbirlerinin erkek olduğunu bildikleri halde Telegramda sexting yapıp rahatladıklarını ima eden cümleler sarf ediyor, yani ciddi bir iddia çünkü en yakın arkadaşları diyor bunu.

Beloved biraz geri adım atınca DeusBey acımıyor dahada yüzüne vuruyor kızı iycene pusturup özür diletip chatten yolluyor.

MareşaL ‘dan acı bir itiraf geliyor ve gaylığını ilan edip DeusBey’den kurtulmaya çalışıyor.

Beloved diyorki Velevki ibneyiz bu seni neden bukadar ilgilendiriyor DeusBey yoksa aramıza 3. mü olmak istiyorsun ? demeye getirmiş lafı.

Hacknews.org Namuslu habercilik olarak bu konuya bir yorum getirmek istemiyoruz, aile içi kawgaya benziyor tarafsız kalacağız şuanlık.

9 Comments

  1. Fkfjktkdlslslflf ulan deus ortalığı bırbırıne katmışsin o değil bunlar düğmeci mi şimdi amk

  2. DeusBey

    Kahrol Düşman Al sana bombe

  3. Ciddiye alacak kadar haber yapıyonz amk ahsfahsfkjahsfa neyse haber çıktı size

  4. Kolay Gelsin

  5. ikiside pembemi şimdi bunların aklım karıştı

  6. Yok amk ne pembesi deus kudurdu kıza laf bulamayınca erkek diyor ??

  7. DeusBey

    PĞQKĞPKĞPKĞP Siz kudurdunuz erkek diyince

  8. cu3tle

    Anlık Maraşelin götü 🙂

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum