Genel

Blind Guardian’dan beklenen Açıklama.

HACK SALDIRISININ ALTINDAN İHANETMİ ÇIKTI ?

MasterForums.org Kuvvetleri BAŞ Komutanı olarak bilinen Blind Guardian kod adlı hacker dün gece yaşanan hacklenme olayı hakkında bir açıklama yayınlamaya karar verdi ve türk hack medyasını aydınlatacak bu metni yayınlıyoruz. Böylece tüm karanlık delikler aydınlatılmış oluyor.

İŞTE O SARSICI İFADELER

Selamın Aleykum Muhterem hackerler.. Ben buraya niye çıktım ? niçin çıktım ? bunu izaha gerek yok ! bilgisayarımı açtım çıktım , ama çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen bilgisayar… uzakta değildir. buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır… sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya? hah hatırladım şimdi ben buraya MasterForumsun nasıl hacklendiği konusunda açıklama yapmaya çıkmıştım anlatıyorum.

Şöyleki ben pek aktif değilim, pasifte değilim hemen ibneliğe vurmayın yazdıklarımı, sizin yüzünüzden aktif kelimesini edebiyat dağarcığımdan çıkardım neyse ney ya belanızı versin, Forumda aktif yönetici olarak Jackson var birde vitaminsiz Founder. Hacklenme olayında kişinin yaptığı çoğu şey yalan yanlış atılmış şeylerdir. Yüksek ihtimal aramızda bir adet hain köpek var ! ve bu hain Master’dan değildir ! Theosforum kurucuları baznx ve frazy vede Rat’tır. Ekiplerinde 1 veya 2 kişi olduğunu biliyorum. İçimizdeki hainin WHM girişi vardır ve bu girişi hackleyen arkadaşa veriyor, MasterForums ve Theosforum kardeş forumlar ve aynı sunucuya bağlıdır. Aynı sırada’da o kişide admin panelide vardır. Kolaylıkla girip indexide atıyor. Sabahın 7’sinden beri tüm ekibe ulaşılıyor. WHM vren kişiyi bulana kadar da durulmucaktır. Veren kişi hakkında’da adli işlem başlatılacaktır. Hackleyen arkadaşı genede tebrik ederim Türkiyeye böyle kişiler gerçektende gerekir.

Hacknews yorumu:

Blind Guardianın demek istediği aslında çok net ortada, direkt yazmamış genede arkadaşlarını kırmamak için ! ama diyorki bizim forumdaki çocuklar asla satmaz ! ama Theosforum elemanları satmış olabilir sunucuyu ! aslında üstü kapalı olarak bu mesajı vermek istemiş, kardeş forum oldukları için yinede ulu orta yazmamış akıllıca yazmış açıklama metnini, TheosForuma buradan bir cevap hakkı doğdu eğer kendileri bu duruma itiraz edeceklerse bize yazabilirler sonuçta biz eşit davranırız ve iki kardeşide birbirine düşürmek gibi çabamız asla olmaz bizede yakışmaz. Ancak baznx , frazy , Rat bir açıklama yapmak zorunda artık. Açıklama yapmazsalar töhmet altında kalacaklar.

Hacknews.org Hack haber sunar

14 Comments

  1. Sikilen götün davası olmaz

  2. geçmiş olsun

  3. frazy ve baznx benım forumda da yönetici verdim sıkıntı çıkmadı onlara kefılım ama dıger elemanın adını ılk kez duyyorum frazy yenı bı eleman var demişti bende ondan kıllandım – CyberzForum.com

    • Kendisi yeni değil. Yıllardır aramızda. Herhangi bir ihanet söz konusu olsaydı herkesten önce ben cezasını keserdim.

  4. Bu röportaj sırasında blind guardiana foruma nasıl saldırıldığı hakkında bir bilgilendirme yapılmamıştı. Röportaj sonrasında kendisi ile görüşme yapıp, bir “gözden kaçma” sonucunda hacklendiğimizi kendisine açıkladım. Aramızda herhangi bir münakaşa vb durum yok. İhanet de söz konusu değil. 1 yıldır aynı ekiple devam ediyoruz ve küçük aksilikler dışında hiçbir zaman ihanetten şüphelenmedik, şüphelenmeyeceğiz. Baznx ve ben yıllardır ortağız ve tek misyonumuz insanlara yardımcı olmak. mRat da aynı şekilde 1.5 yıla yakındır bizimle aynı hedefin peşinde. İyi forumlar dilerim ?♥️

  5. hain blind Guardiandır götten sikm

  6. Direk Sikildim Diyip .’yı koysun amk , kelime orospuluğuna gerek yok

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum