hack haber

Pencerede Sıkışan Hacker Hakkında Detaylar!

Gelişmeler!

Bir önceki haber içeriğimizde ‘pencerede sıkışan hacker‘ hakkında gizemli bir içerik yayımlamıştık. İnsanların aklında tek bir soru işareti oluşmuştu. “Acaba pencerede sıkışan bu hacker kimdi?” Hatta cevabını o kadar merak ettiniz ki, bizi bile mail ve telegram mesajlarıyla taciz ettiniz. Biz de size bu konu hakkında birkaç detay daha verelim istedik.

Olaylar İşte Böyle Gelişti!

Sizleri sıkmadan konuyu özetlemek gerekirse; Zamanında A.I.B üniversitesinde okuyan bir öğrenci okul dönüşünde evine girmek isteyip, anahtarını kaybettiğini farkediyor. Hemen ardından ise konteynerına pencereden girmeye yelteniyor ki tam bu sırada penecere kenarına sıkışıyor. Anlayacağınız debeleniyor fakat içeri giremiyor. Mahalle halkı bu şahsı hırsız zannediyor ve polisi arıyor. Polis gelene kadar şahısın kaçmaması için millet ayaklanıyor ve bir vinç operatörü olay yerine gelerek konteynerı kancasıyla yukarı kaldırıp sallandırıyor. Polis olay yerine intikal ettiği vakit, polisler şahsın bacaklarından tutarak pencereden geri çekiyorlar ve açıklama yapmasını beklemeden ağır bir jop darbesiyle bayıltıp ters kelepçe vurarak emniyete götürüyorlar.

Pencerede Sıkışan Hacker Kim?

Sizleri asıl olarak ilgilendiren soru ise bu şahısın kim olduğu. Bu sorunun cevabı ne kadar büyük merak uyandırdığının farkındayız fakat hacknews gizlilik politikamız gereğince ve insanların özel hayatını ifşa etmemek sebebiyle bu ismi yayımlayamıyoruz. Piyasaya az çok yabancı değilseniz zaten konteyner ile en çok bağdaştırılan hackerın kim olduğunu bilirsiniz.

HackNews.ORG

1 Comment

  1. GarenOK

    duvarı kırıp çıkartabilirlerdi hackeri.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum