Gündem Haberleri, haber, Hackhaber

Pencereye Sıkışan HACKER kim ?

Gün geçmiyorki yeni bir anormallik yaşanmasın.

Hack piyasasında kendini hacker olarak tanımlayan ve Lüxse düşkünlüğü ile bilinen hayal aleminde yaşayan bir hackerin(?) geçmişte evine kapıdan değilde pencereden girerken sıkışıp, polis tarafından hırsız diye göz altına alındığını biliyormuydunuz ? Ve haber yerel – ulusal haber sitelerinde yayınlanmış ! yani uydurma bir haber değildir.

Kapının kilidini kaybedecek kadar MAL isen ararsın bir çilingir açtırırsın, sen kalkıp Haşere gibi pencereden girmeye çalışırsan hem pencereye sıkışırsın hemde polis seni böyle yakalar.

Düşünsenize polisimizin değerli zamanını bunun gibi haşereleri pencereden indirmek için harcadığını ? gerçekten devletimizin işi zor. Baktın pencereden girmeye çalışıyor vuracan kahbe çocuğunu aslında. Anandan kapısızmı çıktın ?

Biz resmi ulusal haberleri burada yayınlamıyoruz çünkü özel hayatın gizliliğine saygılıyız yani insanları linç ettirmek haber ajansımızın işi değildir ! nekadar saygılı olduğumuzu 5 yıllık yayın hayatımızda görmüşsünüzdür (!) ama arayan bulur elbette.

Peki hangi hacker bu utanç verici işe karışmış olabilir ? size seçenekleri alta yazıyoruz , yorumlarda tahminlerinizi belirtin

1- Asakir

2- Haşatworm

3- Scorpiol

4- ZiyaWorm

5- Kevin mitnick

6- Ajdar

6 Comments

  1. Comment by post author

    Ulan fatal ya ?
    Pencereden tam geçerken polisler bacağından tutup geri çekmiş. Gözümde her canlandırdığımda kahkaha atıyorum lsözlaöşzçsşzçwşaös

  2. Comment by post author

    th3dark34

    O değil şıklarda yanıltma var aq kfkflrlrlflffö

  3. Wirmafia

    Konusmak Yok Sorguyu Atlat Muebbet Cezası Firari Başlar.

  4. Ziyaaaaa

    ben kevin mitnick ile ziyaworm arasında kaldım

  5. .

    sikimsonik haberler yapmayı ne zmaan bırakacaksınız ?
    karı yarıştırma programına çevirdiniz burayı…

  6. ASenSe

    Scorpiol olduğuna yümen ederim ama kanıtlayamam

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum