Genel

Siber Ergenekon Tim Bildiri yayınladı

Siber Ergenekon Tim uzun süreli sessizliğin ardından önemli bir açıklama yayınladı, vahim olan şey ise AYT’nin bu ekibi bile fetöcü diye içeri tıktırmaya çalışması, neyseki bu tuzağa düşmemişler. Aşağıdaki bildiriyi Siber Ergenekon tim yolladı.

 

BİLDİRİDİR

Bu bir hack haberi değil, biz KarakurtSET ve RuyaAdam. Belki hatırlayanınız vardır. ‘ Siber Ergenekon Tim ‘ ismini. Zamanında AYT’nin canla başla tutuklatmaya çalışıp tutuklayamadığı milliyetçi isimleriz. Melih Başganı hackledikten sonra tehditler alıp bu işi bırakmıştık. Kimine göre sadece smciydik ama elimizin uzandığı sunucularda güzel indexlerimiz hala durur. Siber Ergenekon ismi altında çalışmalarımız durduktan sonra ünlü isimleri uzun süre hackledik. ( Eser Yenenler, Selin Şekerci vs) Hacklemediğimiz BDP’li milletvekili kalmamıştı. Bizi mahkemeye veren avukatlarını bile hacklemiştik. Artık sadece bize düşen eski birkaç gönderiye bakıp eskiyi yad etmek. http://www.radikal.com.tr/turkiye/nihat-doganin-twitter-hesabi-hacklendi-1183042/ http://www.hurriyet.com.tr/gundem/melih-gokcek-ve-alper-terzioglunun-twitter-hesabi-hacklendi-26664083 http://www.ensonhaber.com/pervin-buldanin-twitter-hesabi-hacklendi-2014-01-22.html Yönetici, bunu paylaşır mısın orası sana kalmıştır. Madem ki Türk hack dünyası burada toplanmış. İki kelam da biz edelim. Bizim tavsiyemiz, kendinizi geliştirin ve asla pes etmeyin. Hayallerinizin peşinden gidin. Hayalleriniz boş işler olmasın. Siber Ergenekon Tim’in Kurucusu Metehan Ağabey’in bir sözü var ” Hiçbir başarı hayali kurulmadan gerçekleşmez. ” bunu da aklınızdan çıkartmayın. SET’in dönüşü deprem etkisi yaratacaktır. Bunu da aklınızdan çıkartmayın.

11 Comments

  1. raptor sikimin damgasını yedi

    SET’i bilmeyen varsa araştırsın r*ptor mu teröre darbe vurmuş SET mi.. Zamanın çok iyi hackerlarıydı bunlar hdpsikenler

  2. Yoruldum

    Bunlar ne ayak her gün bok gibi tutuyorlar

  3. Lamb

    aga bunlarin forumu varmi

  4. abhgfnh

    set deyince aklıma https://odatv.com/halk-tv-sayfasi-hacklendi-0808131200.html halktvnin heklenmesi geliyo. görüyolarsa selam olsun sete. çok teknik bilgilerinin olduğunu düşünmüyorum ama çoluk çocuk da değillerdi.

  5. K4BUsS

    Harbi efsane adamlar bunlar seti biLmeyen varsa araştırsın bakSın ayt falan boktan bir mekan en efsanesi SET

  6. K4BUsS

    Harbi efsane bir ekip bu SET

  7. RitaliN

    bok atmayın icraat yapın ibişler lafta kalmışlar yine amk ASDŞİASDSAİDŞDŞASDASLAİŞASAŞİ

  8. serwan

    efsane ARTIK TURKCUYUM OZUR DILERIM… FORUM VARMI ANNEMI SIKTIRIYIM

  9. Turkz siken

    Beyler bunlari kurulduğundan beri takip ettim ben yapmadiklari eylem yoktu eee ayt denen lamerlar kiskandi tabii hacklemedikleri adam yoktu sirf hdp mv ile foto cekindi diye bir tane adamin tel ev adres e mail ne kadar buldular özledim be bunlari
    Not: turkz grup un buradan amk

  10. Turkz siken

    Offf be set 2014 e geri döndüm

Leave a Reply