Hackhaber

İçin Dışa vurumu // Hocanın isyanı

Bugun haber ajansımıza ulaşan değerli hocamız bazı tespitlerde bulunmuş, bizede yayınlamak düşer. Akose,Kriptox,VatanHackeri adlı ü. hackeri adeta sözleriyle şaha kaldırıp indiriyor yerden yere vuruyor.

Saygı Değer Prof Dr Ahmet Mithat Efendi Han Hazeretleri

BIKTIRDI ARTIK PİYASADAKİ LAMERLER.

Haber sitenizde gördüğüm 2-3 gönderi hakkında konuşmak istiyorum. Piyasaya yeni 3 AMçkır arkaşlarımız katılmış herhalde. Akose,Kriptox,VatanHackeri Geçen gün spyda olay olmuştu. Bu sahte heçkırlar spy forumunda sahte kullancıı alıp onlarca kişinin merhamet duygularını sömürmüşlerdi. Bunlar sanalda onun bunun anasına küfür edecek kadar acizler. Üstelik hepsi ayt’den çıkma Hatta hatta ek olarak fake root ile zone kasan veled-ül vahşetlerdir. İlk olarak akose’den bahsetmek istiyorum. Bu kardeşimiz millete marifetmiş gibi fake root ile hackledikleri siteleri paylaşıyor. Kanıt: https://resmim.net/f/yN6BEw.png Cidden yazık ben buna ve bunun gibilere çok üzülüyorum. Bide okula gidip arkadaşlarına ben üst düzey didosçuyum diye hava atıyorlar. Herneyse vatanheçkırına gelelim. Bu kardeşimiz de marifetmiş gibi forumda fake root öğretiyor. Kanıt: https://resmim.net/f/cO1Ojl.png Cidden bu bir terbiyesizliktir yav. Biz bu insanlarla aynı havayı soluyoruz. Son arkadaşımız olan kriptox(yigitturko)’ya geçelim. Bu kardeşimiz sanırım fake root yapmayı bile beceremiyor. Becerdiği tek şey komutanlarına yalakalık yapmak 😀 https://resmim.net/f/YRiw8Y.png Al işte, bunun gibi 13-14 yaşındaki veletler bide işinde uzman kişilere racon kesmiyor mu deli oluyorum. Arkadaşlar bunun gibilerle polemiğe bile girmeyin. Bunlar ağzıyla değil götüyle konuşuyor. Cahil insan çok konuşur boş konuşur. Akıllı insan az konuşur öz konuşur.

6 Comments

  1. akose

    Bunlar ayt nin yaklaşık 300 den fazla sitesinin üstüne bastığımız için oluyor , bakın bakalım sonra fake root yapmış mıyız , hangi sitelere nasıl basmışız ?
    https://mirror-h.org/search/hacker/8218/
    Kriptox çok değişti emin ol o aytdeki komutancıklara bin basar . Ayrıca ayt nin fake rootlarını (Yıldırım Orduları) hesaba katmıyorsunuz galiba ? Bakın biz sizle uğraşmayı bıraktık sizde siktirin gidin üstümüze iftira atmayın , spy daki olayı biz yapmadık ve yapmayızda . Herkese sırayla çamur atıyorsunuz kul hakkı ,yapmayın günah .

  2. KriptoX

    VARSA MEYDANA ÇIKMAK İSTEYEN OROSPULAR HODRİ MEYDAN BULSUN BENİ BAKALIM KİM KİMİ DİCİCEK SİKTİRİP GİDİP KOMUTANLARINIZ SİSTEMDEKİ CVE EXPLOİTİ KODLARINI KAPATMAYI ÖĞRENSİNLER DDOS LA HABERLERE ÇIKAN YAVŞAK HERİFLERE HALA GÜVENEBİLİYORSANIZ O DA SİZİN RUHSAL İTLİĞİNİZ DEVAM EDİN BÖYLE BİZ BIRAKTIK AMA SİZ BIRAKMIYORSANIZ O AYT FORMUNDA HİÇ HOŞ GÖRÜNTÜLER OLMAZ.

  3. Anonim

    Bu haberi yazdıran hocayı da ifşa etmek gerekiyor demekki https://yadi.sk/i/Cj1NopV83Ze8YE ayt nin hocası da bu kadar olur fazlasını beklemek günah zaten.

    • KriptoX

      AYNEN ÖYLE Bİ DE LEGARYAN MI NE ÇIKTI SPY DA YOK BEN BUYUM YOK ŞUYUM DİYOR GEL DİYORUM HER YERDEN MEYDAN OKUYORUM Bİ SES VEREMEDİ ANDAVAL :d

  4. Isimsiz (kimlikte isimsiz yazıyor)

    Oof Gençler of yav bir söz dinleyin artık. Olm bak Ayt forumunda sizi kovmadan siz yalakalıga devam etmeseydiniz tamam eyvAllah ama kovulana kadar yalakalık yaptınız. bos boos post kastınız. Ama artık oyle degilmisiz de yok boyleyiz de yav bırak yav insan o nicki bırakır yenikimlige bürünür hiç mi akıl yok. Onu bunu gectim de sizin ananız babanız yok mu lan it köpekleri küfür ederken hic mi dusunmuyorsunuz. Ulan Neyse zaten kimse takmayacak boşver..

Leave a Reply