Hackhaber

ROOTSPY yine site açtı h4ckarea.info

ROOTSPY Yine hack sitesi açtı h4ckarea.info domaini altında hackercilik faaliyetlerine başladılar, ve birleştirici bir mesajda yayınladılar. ROOTSPY bunca düşmanı varken tekrar site açması, bir meydan okuma olarak algılandı.

ROOTSPY Açıklaması:

Türk hacking kültüründe çok büyük sıkıntılar var insanlar birbirleriyle uğraşmaktan gerçek bilgi paylaşımı yapamıyorlar. Diğer ülkelerin hacking kültürüne baktığımızda böyle bir durumun söz konusu olmadığını görüyoruz. h4ckarea.info olarak amacımız Türk hack kültürünü yeniden canlandırmaktır. Dost, düşman(anasını siktiklerim yani) herkesi sitemize bekleriz. http://h4ckarea.info/

7 Comments

  1. Lütfen haberi olduğu gibi yayımlayınız. Düşmanlarıma öyle bir şey söylemedim. Yine derken kastettiğini anlamadım ? Sanalda bana ait olan ilk sitem. Güvenlik olarakta iddam yok ama ortalamanın üzerinde bir güvenliğe sahip olduğumuzu söyleyebilirim.

  2. M3.

    “birbirleriyle uğraşmaktan gerçek bilgi paylaşımı yapamıyorlar.”

    Bize düşmanlık edene düşmanlık etmeye hazırız boşuna çene çalanları İcraate davet ediyoruz yukardaki alıntı türk Hack dünyasını özetlemiş durumda bundan uzak durup “sadece” gerçek hack forum ortamını kurmak istiyoruz.

    Esenlikler dilerim.

  3. tamam api heykirsiniz

  4. Sunucu: ***********************
    Address: 185.114.23.218

    • napcan

      Ben onları siteyi ilk açtıklarında baktım al bazı bilgiler.

      siber-guvenlik.xyz => aynı sunucuda
      denizbektas.com => aynı sunucuda

      Birde o ipe sahip sunucuda dün bir tane arama scripti bulunmaktaydı. İsmide Turbius türk arama motoru. Görseller kısmında sql açığı vardı.

      Birde denizbektas.com wordpress bir altyapıya sahip
      kullanıcı adı => İNFO_F27L4X14
      şifreyi bulamadım maalesef:(

  5. rotspy boş yapma seni bi dangalakla karıştırdım o yüzden yazdım yoksa senin sitenle işim olmaz
    he uzun gidermi sanmam ama inşallah beni ve bizi şaşırtırsınız hade eyvala

Leave a Reply