Anarchosa Unutuldu mu ?

Belki onu şuanda çevresi dikkate almıyordur ! sadece LOL oynayan sevimli espirili tatlı çocuk olarak görüyordur ? Yanılıyorsunuz hemde çok ! Üstün zekalıdır , siz onunla konuşurken ne bok yemeye çalıştığınızı kalvyenizin space tuşuna veya nebileyim ESC tuşuna yada ilmiyorum ya herhangi bir tuşa basarken o çoktan anlamıştır bile ! sistemler ekipler forumlar kurulur belkide kuru gürültü ile 10 sene online kalabilir ama görünürlüğü hep Low levelde kalır , işin aslı spyhackerz geçmişte çok sağlam olmasına rağmen asla hak ettiği seviyeye hak ettiği görünürlüğe çıkamıyordu ! Bunu değiştiren adam kimdi ? bilmiyorsunuz muhtemelen çünkü o kişi hiçbirzaman sağda solda BEN BEN BEN diye bağırmadı ! bu kişi Anarchosaydı ! spyhackerz debelenirken çamurda , Yaşına göre üstün nitelikli geleceği okuyabilme özelliği ve VİZYONER anlayışı ile tek başına saddece belkide 1 ay içinde spyhackerz’in tarihinde hiç olmadığı kadar alev almasını sağladı ! herkesin gözlerini spyhackerze çevirtti ! sadece 3-4 öneri ve bunların uygulanması ile. Bugün SPYHACKERZ artık bir marka haline geldiyse Anarchosa bu başarının yarısına sahiptir !

Şimdi hadi geçelimmi detaylara ? günlerdir değiştirmediğiniz boxerinizi saran götünüzü sandalyeye koyduysanız , selpak masada hazırsa ! selpak demişken 31 çekmicez yanlış anlamayın ! duygulanırsanız diye dedik.. sesi aç !

Sanalda bazı adamlar vardır.
Çok bağırmazlar, her konuya maydanoz olmazlar, nicklerini her yere bardaklara yazmazlar ama iş yük almaya gelince , elini taşın altına koymak gelince asla geri adım atmazlar ve ortada yine onlar vardır ! Çok konuşanlar rüzgar gibi kaybolduğu bir anda işte Anarchosa gibiler sessizce gözünün içine bakar ve anlarsınki o oradadır.

Belki unuttunuz.
Belki “bu kimdi ya” dediniz.
Belki de yıllardır forumların karanlık köşesinde başka nicklerle sessizce duran bir gölge sandınız.

Gözlerinizi kapatınca o yok oldu sandınız belkide böyle cidden sandınız sadece..

Anarchosa dediğimiz adam bir dönem HackNews editörlüğü, SpyHackerz yöneticiliği ve Telegram tarafında çeşitli yönetim işleriyle ciddi şekilde uğraşmış bir isimdir. Şu an imhatimi.org tarafında ne yaptığı veya ne kadar aktif olduğu bu haberin konusu değil. Çünkü bu adamın asıl hikayesi zaten HackNews ve SpyHackerz tarafında yazıldı.

Ve biz de bugün o eski dosyayı raftan indiriyoruz.

Çünkü bazı insanların emeği unutulunca, HackNews arşiv memuru sinirleniyor 🙂

SpyHackerz’ın en karışık zamanlarında bu adam ortalıkta yok muydu?

Vardı.

Gece gündüz online kalıp üyelerin dertleriyle uğraşmadı mı?

Uğraştı.

Sitenin en pik döneminde binlerce üyenin mesajı, sorunu, kavgası, tripleri ve “abi benim hesabım niye böyle oldu” muhabbetleriyle boğuşmadı mı?

Boğuştu.

Dışarıdan gelen düşmanlarla, içerideki huzursuzluklarla, forumun klasik bitmeyen ergen savaşlarıyla uğraşmadı mı?

Onunla da uğraştı.

Spy için götünü siktirceksin dediklerinde siktirmedimi ?

Hayır siktirmedi amk okadarda değil..

Ama ne oldu?

Sanal alem yine her zamanki gibi yaptı yapacağını.
Çok konuşanı hatırladı, çok çalışanı unuttu.

Açıkcası bu bizim sektörde normal bir hastalıktır.
Bir adam 3 gün bağırır “efsane” olur. (özünde kestane)
Diğer adam 3 yıl siteyle uğraşır, sonra millet “o kimdi” der.

İşte biz buna nankörün unutkanlığı sendromu diyoruz.

Anarchosa hiçbir zaman “ben olmasam burası biterdi” diye ortalıkta gezen tiplerden olmadı.
Belki de en büyük hatası buydu.

Çünkü bu alemde biraz bağıracaksın kardeşim.
Yoksa millet seni Scorpiol sanıp görmezden geçiyor.

Adam forumun yükünü çekmiş, üyeyle uğraşmış, yönetimde bulunmuş, HackNews tarafında emek vermiş, Telegram tarafında düzen tutmuş ama bugün bazıları sanki hiç olmamış gibi davranıyor.

Yok öyle yağma !

Anarchosa bu masada oturmuştur.
Bu sitelerin tarihinde adı vardır.
SpyHackerz için emek vermiştir.
HackNews tarafında iz bırakmıştır.

Bunu kimse “ben hatırlamıyorum” diye silemez.

Sen hatırlamıyorsan sorun sende kardeşim, geçmişte veya yaşanmışlıklarda değil.

Tabii ki burada Anarchosa’yı alıp da sanalın Batman’i ilan etmiyoruz.
Adam sonuçta geceleri pelerin takıp LGBT ile savaşmıyordu.

Ama hakkını da yemeyelim.

(ciddiye alıp gidip bok felan yemeyin)

Sitenin yoğun döneminde aktif kalmak kolay iş değildir.
Üyelerle uğraşmak kolay iş değildir.
Telegram tarafında düzen tutmak kolay iş değildir.
Bir de üstüne forum düşmanları, laf sokmalar, iç tartışmalar, eski tayfanın bitmeyen nazı derken adam bildiğin CHP Uşak belediye başkanı gibi çalışmış.

Maaş?

Yok.

Teşekkür?

Bazen o da yok.

Sonra yıllar geçiyor, millet unutuyor.

Unutmayın dostum ! örnek alın hafif bir tebessüm ile anıp teşekkür edin.

Dipnot: Tüm bunları sadece 16 yaşındayken başardı.

Haberi sanki adam ölmüş gibi yazmışız okuyunca fark ettik , ama kendisi yaşıyor ve çok iyi durumda , bağcılar ve esenyurt hurdacılar derneği başkan yardımcılığı görevini yapıyor inşallah dahada yükselir diliyoruz.