LGBT’liler Gazeteci Birsen Altuntaş’ı Hackledi!
Haberi okuyunca SkullZ hapisten çıktı ve saldırılara mı başladı dediğinizi duyar gibiyiz ama hayır bu saldıran başka bir gay! Son günlerde yayılan CVE-2026-41940 açığından kaynaklanan zaafiyet sonra ünlü gazeteci birsen altuntaş’ın resmi blog sayfası hedef haline geldi ve hacklendi.
Normal şartlarda bir saldırı eylemi eyleminde hackerları ve hacker grubunu tebrik ederiz ama söz konusu saldırıyı gerçekleştiren gayler, translar olunca saygı duymadığımızı belirtmek isteriz.
Birsen Altuntaş’ın sitesinde ‘Trans rights are human rights (Trans hakları insan haklarıdır.)’ ifadesi yer alıyor.
X ve Instagram’ı da aktif şekilde kullanıp haberlerini bu platformlardan paylaşan Birsen Altuntaş’ın kişisel web sitesi siber saldırıya uğradı. Şu an siteye doğrudan erişim mümkün saldırı indexi kaldırıldı. Ancak Google indexlerinde bazı kullancılara hala cacheden ötürü kullanıcıların karşısına “Trans rights are human rights (Trans hakları insan haklarıdır)” mesajı çıkıyor. Metinde ayrıca “Yaşasın Antifa!” ifadesi de dikkat çekiyor.

