hack haber

DAMAR 571524524. Kez kendini rezil etti

Annemin numarasından kayıt oldum

 

Daha önceki haberimizde damarın artık adam olma yolunda olduğunu belirtmiştik Bknz: Orospu olsa beğenirdiniz  haberimizin alt satırlarında yazmıştık, onun artık prensipleri var başlığı altında, ancak sanırızki yanılmışız, malesef DAMAR hiçbirzaman hacker olamıyacak anlaşılan ömrünü birilerini kandırmaya çalışarak heba edecek gibi.

Spynews.org adlı siteyi hacklemek için Hosting sahibine saatlerce yalvar yakar  SM çekmiş, host sahibine kul köle olmuş ama hostcular yememiş, zaten yemeleri için beyinleri olmaması lazımdı.

SM Taktiğide bu:  Annemin numarasından kayıt oldum..

DAMAR 2-3 senedir sanalda aylak aylak geziyorsun bumu yani taktiğin ? cidden hayal gücün bukadarmı ? hergün kahvaltıda uranyum yesen yinede bukadar iqless olamazsın şaşkınız. Kendini Palyaçoya çevirdin iycene damarke.

Hostcuların SM ‘den sonra kendi aralarında konuşmaları.

 

 

6 Comments

  1. haber yapmak için haber yapmayın

  2. Sırf haber yapmak için haber yapmayın

  3. Zym

    Cem yürek yemiş xD

  4. gercekleracitir

    Biliyorum abi ben malımı ben bi adama tilt olduysam o adam sağlam ayakkabı değildir bu adam o kadar kötü smci ki başka sitelerinin adminlerine gidip allah için panel ver bişi kurucam lütfen diyip yalvarıyor kanıtları var 3 4 gün öncede kendi forumuna bastı tam lamer bu ya bunun gibisi gelmez piyasaya

  5. By_HewaL

    By_UMuT QeRi DoNDu :3

  6. size son uyarım olsun ne benim nede forumum HaCkZzErS.CoM un arkasından konuşur, laf ederseniz göt deliyinize midye kabuyu sokarım sonrada ayağınıza küflenmiş peynir gibi, kaşarlı doritos gibi kokan karışımı ayağınıza döker koklaya koklaya yalarım

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum