Genel, Gündem Haberleri, hack haber, Hackhaber

Nefarious TurkHacks’e Racon Kesti: “BEN ASLA DÜŞMEM”

Türk hack dünyası son günlerde baya atışmalı geçiyor. TurkHacks ve Fsecurity savaşı bitmek bilmeyen bir hal aldı. Bu kaosta ths yetkilileri ve fsec yetkilileri birbirine girdi.

Geçtiğimiz haberde thsden gelen açıklamayı okumuştuk. o açıklamada nefariousa aşırı iğneleyici ithamlarda bulunmuşlardı. nefarious is asla sessiz kalma taraftarı olmadı ve ajansımıza bir açıklama metni yolladı.

Akıl yaşta değil baştadır nasyonel. Sesimin çıkması yaptıklarımdandır. Hiçbirzaman, hack forumu olsun, hack haber sitesi olsun, düşmanımız olan siteler olsun hiçbirine ddos atmadık. Biz ddos atmayız. hacklediğim 17 hack forumu arasında sizlerden çok çok üstün beyinlerde vardı. Kimi sunucusunda yedek unuttu kimi iki güzel lafa çiçek açtı. Lamerlik demişsiniz. Herkes anasının karnından hacker olarak doğmuyor. Şuan en bilgili hackerin bile lamerlik vakitleri olmuştur. Ama ben hiç lamerlik yapmadım. Siz onca yıldır sanaldasınız diye biliyorum. Kiminizin çocuğu olmuştur kimi evlenmiştir. Bu kadar uzun süre lamer kaldıysanız emekli olma vaktiniz gelmiştir diye düşünüyorum. Yaş yetmiş iş bitmiş moruk kasmayın bu kadar. Boktan sitenizi geliştirmeye bakın biraz. Bakkal sitesi hackliyorsunuz demişsiniz o kısım dikkattimi çekti. Ben hiçbirzaman düşmanım olmayan veya düşmanlık sergilemeyen siteye basmadım. 1-3 Ay arası deface yaptım ve bunların arasında hiç bakkal sitesi yoktu. Kiminin datalarını sattım kimi sikimin keyfine göre bastım geçtim. Kimisinide sanaldan sildim. Bakkal sitesi hackleyip “Hayvan pornosu, Buy drugs, Buy Methamphetamine” gibisinden kelimelerle Gerek spy olsun gerek imthack olsun gerek fsecurity olsun bu gibi siteleri sıralamadan düşürmek için bu acınası kelimelerle anti seo kastığınızı en iyi ben biliyorum. Ama size acı bir gerçek söyleyeyim. DR UR 1 sitelerden isterseniz 8794579845564 adet link kasın. Hiçbir etkisi olmayacaktır. İsterseniz sizin için birkaç ava çıkıp dr ur da pa sı yüksek siteler ayarlayabilirim ne diyorsunuz ? 😀 Son olarak Bana tehdit ile gelmeyin. İcraat konuşturun. Ddos atabilirsiniz o benim sikkkimde bile olmaz. Fsecuritydeki adminler realden görüştüğüm yakın arkadaşlarımdır. Bazılarının hacke dair hiçbir bilgisi yokken gelin sitemde admin olun dedim. Sizin gibi çar çakala adminlik veripte siteme zarar verdirtmedim. Vermeye çalışan bile aldı dersini siktir olup gitti. Özel olarak tehdit mesajı geçmişsiniz. Sanırım burda korkup kaçmamı beklediniz. Ne kadar aptalca bir düşünce. Size kendimden biraz bahsedeyim. Ben tehdit etmem. Ben yaparım :). Sakın ola size ddos atacağımı düşünmeyin. Başta da belirttim. Ben ddos atmam. Alın size tehdit olmayan gerçekten yapacağım bir söz. O yayınlattığınız habere pişman olacaksınız. Hodri meydan kimliğimi mi ortaya çıkaracaksın ? Zaten gerçek kimliğimi herkes biliyor Anonymousculuk oynamıyorum ben abisi. Sitemi mi hackleyeceksiniz ? Buyurun hackleyin. Anti seo mu yapacaksınız ?(Gerçi beceremiyonuz) Buyurun yapın. Biriniz değil hepiniz gelin. Hepinize tek yeterim 🙂

“tüm emeğimiz çabamız kendi sitemiz için” Demek emek vermişsiniz. Bende sanıyordum bu sitenin yöneticileri tam bir hayal kırıklığı yada sanala afk çektiler. Bana salladıktan sonra o site üzerinde daha çok emek vermeniz gerekecek.

anti seo böyle mi yapılır amk 😀

HackNews.ORG Sundu

3 Comments

  1. Nefar kardeş konusuyorsun ama boş konuşuyorsun seni Kafes dövüşüne davet ediyorum

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum