Fatalworm Hacklendi (HAVUCU TERSTEN YEDİ)

Günler geçmiyorki ziya bizi şaşırtmasın ve internet alemini daha çok utandırmasın. Fakat ne yazık ki o bu görüşte değil. EVET bir kez daha hacklendi. Bu kaçıncı oldu artık sayamadık ama biz haber yapmaktan bıktık o hacklenmekten bıkmadı. Bide on yıllarca sanaldayım diye övünüp duruyor püü senin kalıbına amk. Neyse daha fazla aşağılamayacağız çünkü biz insanları aşağılamayı seven bir kuruluş değiliz.

Yapılan bu hack saldırısını henüz kimse üzerine almamış olsa da indexde koskoca Spyhackerz ve İmhatimi ibaresi bulunuyordu. Saldıran kişiler olarak ise Mectruy, Anarchosa, Revonzy, SpyDark isimleri geçiyordu. Bu isimlerden henüz net bir açıklama gelmedi.

Zone linkini eklemiyoruz neden?

Çünkü saldırıyı yapan arkadaşlar ziyanın(fatalın) suratını kabak gibi indexe koyumuşlar. Bu resmen canice… hemde öyle böyle değil 4 zenci 1 fatala havucunu saplamaya hazır olduğunu gösteren bir görsel eklemişler.

Saldırı kayıtı: https://ibb.co/jR7tzWh

Zoneye erişmek isteyen varsa gerekli zone sitelerine veya archive.is kayıtlarına bakabilir reel görseli olduğu için biz yayınlayamıyoruz.

Hacknews.org sundu