haber, hack haber, Hackhaber

HackNews’e Gizemli Bir Paket Bırakıldı!

Son dakika bir sıcak gelişmeyle tekrardan sizlerleyiz. Geçtiğimiz saatlerde hacknews ofisimizin kapısına içinde ne olduğunu bilinmeyen, üzerinde herhangi bir bilgi bulunmayan şekilsiz şukulsuz bir paket bırakıldı. Kutuyu kapıdan alan editörlerimiz oturup derin düşüncelere dalarak kutu içerisinde neyin olduğunu düşünmeye başladı..

Bir editörümüz; “içinde scorpiolun porno kasetinin devamı olabilir” diyordu. Diğer editörümüz; “Kesinlikle rootayyıldız isimli ayıya gitmesi gereken hamburger” olduğundan bahsediyordu. Bizler ise içinde uMuT isimli teröristin saat düzenekli bomba koymuş olduğundan şüpheleniyorduk. Öte bir yandan SpyDark’ın galata kulesinin önünde çektirmiş olduğu fotoğraflar da olabilirdi… Gaddaramcanın kuran kursu arkadaşlarıyla mescitte yaptığı rahle savaşlarına dair birkaç video kalıntısı da olabilirdi. Badsecqtorun, vurup öldürdüğü fakat kayıtlara kalp krizi olarak geçtiğine dair ölüm sebebi sahteliğini kanıtlayacak belgeler olabilirdi. Lexie’nin makyaj malzemelerinin fiyat çıktısı da olabilirdi… Her şey olabilirdi en sonunda kafayı yiyecektik

Bu düşüncelerden bir an önce kurtulmak ve cevabı bulabilmek için kutuyu açmaya karar verdik.. Kutuyu açtığımızda gözlerimize inanamadık..

Kutunun içersinde bulunan şeyi maalesef açıklayamıyoruz.

HackNews .ORG

3 Comments

  1. K4R4H4N

    Kutunun içinde “yapma Serdar”ın devamı bulunmaktadır maalesef.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum