Eleştiri hack haberi, Genel, Gündem Haberleri, haber, hack haber, Hacker röportajları, Hackhaber

İşte 10 Maddede Mectruy!

Yeni bir hacknews serisi ile devam ediyoruz. Bu serimizde hackerların hayatlarından temel 10 bilgi vereceğiz ve serinin ilk ismi herkesin parmakla gösterdiği Mectruy! Seri içerisinde ismi geçen hackerlar hakkında bilinmeyen gerçekleri aydınlığa çıkarmayı ve insanları o kişi hakkında bilgilendirmeyi hedefliyoruz.

https://mectruy.com/

1 – Mectruy değil, MecTruy!

Bizzat her ne kadar Mectruy nickini kullansa da, nickinin anlamına baktığımızda isim ve soyisimi’nin tersten yazılışı şeklinde bulunduğundan ötürü gerçek nicki MecTruy’dur. İnternetteki eski hasımları bile kendisine böyle seslenir.

2 – Çocuk Ruhludur! Fazla Mizahı Sever!

Yeri geldiğinde olgun ama genellikle işleri mizaha vuran bir yanı vardır. Anı yaşamayı seven ve dalgası geçilecek bir konu bulduğunda asla sonrasını düşünmeden mizahını yapabilen birisidir. Sosyopat ve humanist karışımı bir karaktere sahiptir. Yere düşmüş düşmanına el uzatıp ayağa kaldırır sonra güzel bir tekme basarak tekrar yere düşürür ardından da derin kahkahalar atar. Bundan ötürü internet dünyasında en sevilmeyen hackerlar arasında ilk sıralarda bulunuyor.

3 – Türk Hacker Camiasında Görebileceğiniz En Çok Mazisi Olan Kişidir!

Bunu detaylandırmak için şu şekilde bir tez sunabiliriz. 1989 yılında İnternet son halini almıştır ve internet icadının tarihi 1989 olarak bilinmektedir. 2004’de ise MecTruy tarafından imhatimi adlı hacker platformu kuruluyor. Yani anlayacağınız, internet bulunduktan 15 yıl sonra hacker platformu kuran bir insandan bahsediyoruz. Ki bu kendisinin ilk piyasaya girdiği tarih bile değil. Umarım kiminle dans ettiğinizin farkına varmışsınızdır.

4 – “Hayır” Kelimesini Asla Kullanmaz!

Buna daha önce hiç dikkat etmediğinizin farkındayız fakat dönüp bir geçmişe baktığınızda MecTruy’un asla hayır kelimesini kullanmadığını göreceksiniz. Bunun en büyük sebebi yukarı maddelerde bahsettiğimiz humanist yanından kaynaklanıyor olsa gerek. Kendisinin istemediği sizin istediğiniz bir şeye asla hayır cevabı vermez fakat sessiz kalma hakkını kullanabilir. Mesajlarınızı görüp, cevap vermeme gibi bir durum söz konusu olabilir. Sonraki günlerde sohbet arasında güzel bir bahaneyle bu konuyu geçiştirmesi de an meselesidir. Kimsenin kalbini kırmak istemeyen birisi olması insanların gözündeki sempatiyi oldukça yükseltiyor.

5 – Sinirlenince Pimi Çekilmiş Bir El Bombası!

Yardımsever dedik, humanist dedik, hayır demeyi sevmez dedik ama bir yere kadar. Unutulmamlıdır ki her insanın sınırı ve sabrı vardır. Eğer bir gün MecTruy ile ters düşecek olursanız vay halinize. Battaniyenin altında odanızdaki hayaletlerden saklanır gibi saklanın diyelim. Şayet en son 2017 yılında kendisiyle büyük atışmalar içerisine giren birkaç ismi mahkeme kararıyla içeri attırdığını biliyoruz. Hapis kararının sebebini ise kesinlikle bilmiyoruz. Bu sır sanırım MecTruy ile birlikte sonsuza dek gizemini saklayacak. Anlayacağınız, güler yüzüne aldanıp, gidip kendisine kafa tutmamanız. Yoksa sonunuz ajanlar.org gibi olur : D

6 – Kızlara Düşkünlüğü Bir Yanıltmaca!

Aksine kızlar ona düşkündür desek yanlış olmayacaktır. MecTruy’u 2-3 aylık tanıyan normal bir insan kendisi hakkında “bu adamda ne kadar abazaymış” gibisinden düşüncelere kapılabilir fakat kendisini 6 yıldır tanıdığımız zamana dayanarak söylüyoruz ki, mecin kızlarla olan tüm irtibatı tamamen koca bir troll’den başka bir şey değil. Kızlar mectruy’un bu troll yanından haberdar olmadığından ötürü sanki tüm ilgisi gerçekmiş gibi sandıklarından mece olan sempatileri artıyor. Sonuç olarak ise durum yukarıda koyduğumuz resme dönüşüyor. Ne de olsa aktiflik için her yol mübahtır kkkkk

7 – Kimseden Nefret Etmez!

Nefret edecek kadar insanları umursamaz. En fazla bir salağa yol verip kendisiyle ömür boyu dalga geçer. Böylelikle kendisini güldürmek için bir kaynak edinmiş olur. Bu örneklerinin en başında bardak delisi scorpiol ve konteynerlar fatihi ziya fatalwom örnek gösterilebilir. Fakat unutulmamalıdır ki nefret ile sinir aynı şey değildir. Damarına basarsanız geçmiş olsun dileklerimizi şimdiden iletelim.

8 – İnsanların Yaptığı Yalakalıklara Bayılır!

Yani neticesinde kim kendisine yapılan yalakalık, iltifatlardan hoşnut olmaz ki diyebilirsiniz fakat MecTruy bundan kimseciklerin alamayacağı kadar haz aldığını belirtmekte fayda var. Bazı forum üyelerine “dama çıkıp mectruy siker” diye bağırmalarını önerdiğine bile tanık olduk. Tabi bazı üyelerde bu ters tepiyor ve otobüslerin, duvarların üzerlerine hakaretlerde bulunacak yazılar yazıyorlar. Sözün özü şudur ki; kendisiyle anlaşabilmeniz için bolca su için ki yalarken diliniz kurumasın.

9 – Günde Sadece 5 Saat Uyur!

Ne sandınız? Bu kadar başarıyı yakalayabilmiş bir adamın günde 10-12 saat uyuduğunu falan mı düşünüyordunuz? Bu arada “ne kadar uyuduğunu saydınız mı” diye soracak takipçilerimiz için şu cevabı verelim; tabii ki saydık. HackNews ajansı olmak bunu gerektiriyor. Okurlarımıza her zaman doğru bilgi vermeyi hedefliyoruz.

10 – Uzay Hakkındaki Herşeye Aşık!

Özellikle çocukluğundan beridir ilgi duyduğu astronomi hakkında yıllar boyunca araştırma yapmış olduğunu belirtmek isteriz. Hatta sırf uzaya olan ilgisinden dolayı en sevdiği tv serileri içerisinde Yıldız Savaşları(star wars) bulunuyor. Kara delikler, nebulalar, yıldız patlamaları ve enerjileri, bilinmeyen yapıdaki astroidler, zaman bükülmesi vs her türlü konu hakkında kendisinden bilgi edinebilirsiniz. Astronomi ile ilgilenen bir adamın bile abaza olabileceğine inandınız ya daha ne diyelim. 😀 MecTruy hakkında 10’dan daha fazla bilgiye ihtiyacınız var fakat konseptimize uymuyor

HackNews Sundu

7 Comments

  1. MKA

    Kaliteli adamdır vesselam

  2. Revo

    Bencede çok mazisi var 50 kere hacklendi

  3. Warius

    çok garip bir adam farklı bir insan.

  4. Scorpiol

    11 – İzmire kadar görüşmeye gelmiş arkadaşlarını engellemeyi sever diye madde de ekleseydiniz keşke. O gün sana o bardaklardan veremedim ya cem. İnan kalbimde büyük bir delik açıldı.

  5. K4R4H4N

    Tanıdığım kadarıyla MecTruy adamdır.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum