Genel, haber, hack haber

Lavinia nasıl bukadar yükseldi ?

BİR KRALİÇENİN HİKAYESİ

Lavinia kod adıyla bilinen imhatimi.org Owneri hakkında konuşalım bugünde, kendisi aslında hacker değil ve tek bir site bile hacklemedi ama buna rağmen Türkiyenin en eski hack sitesinin Owneri konumunda, peki bu doğa üstü olay nasıl oldu ? hadi gelin bunu bir inceliyelim.

Lavinia ‘yı incelediğimiz zaman özellikle real resimlerine baktığımız zaman Türkiyeye gelmiş en güzel hack sitesi yöneticisi diyebiliriz, normalde hack sitelerinde takılan kızlar realde aradığını bulamayan tip konusunda çeyrek bilete benzeyen topluluktan oluşur, ama Lavinia öylemi ? güzelliğine kelimeler kifayetsiz kalmakta, instagrama 3-5 poz koysa anında fenomen olacak güzellikte ama o bunları kullanmıyor aşırı mütevazi birisi, kendisine çok güzelsin dendiğinde ” yaa sus şapşik ” diyip konuyu kapattırıyor, gönlü işte böyle güzel bir kız, imparatoriçe olmasına rağmen mütevaziliği… Üstelik bazuka dürüm yiyor inanamıyoruz bu güzelliktesin ve hapur şupur hatay dürümü götürceksin ? sen nasıl bir queensin helal olsun be.. afiyet olsun bee… Öyle asil biriki insan saygı duyuyor.

Gizli tanık o.ç: Lavinia’nın bu konumda olmasının en önemli sebebi doğru zamanda doğru yerde durması oldu, kişisel çıkar gütmedi, güzelliğini asla araç olarak kullanmadı, ayrıca ressam ve o gerçek bir kraliçe.

Hacknews.org Şerefli habercilik sundu

10 Comments

  1. gizli tanık o.ç

    lavinia çok güzel resim yapıyo ben gizli tanık

  2. Lavim Benim Yaaa

  3. Black

    Owneri konumu ne kadar doğru ? Owner kurucu demek staff yetkili demek admin diyebiliriz yetkili diyebiliriz ama owner demek ne kadar doğru bilmiyorum en azından milletr öylr tanıtsakta sonuçta kurucusu değil sitenin dmi?

  4. Tek Vasfı dişi olması.

  5. TÜRK HACKER SERKAN BAHTİYAR

    LAVİNİA BEN SANA AŞIK OLDUM AŞKIM BEBEĞİM YAVRUM BİTANEM GÜLÜM HERŞEYİM BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM SEN BENİM HERŞEYİM OLACAKSIN AŞKIM BENİM DUDAKLARIMI BİLE ÖP SEN BENİMSİN LAVİNİAM SANA CANIMI BİLE VERİRİM YAVRUM

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum