Genel

Beloved (analiz haberi)

BU KIZ TAKDİR EDİLMEYİ HAK EDİYOR

Kısa zamanda adından çokca söz ettiren ve bilişime gönül veren kızlar arasında en hızlı yükselişe ulaşan Beloved yakaladığı başarılar sayesinde ***** benim dedirtiyor adeta. Onu ön plana çıkaran şey hem yaptığı icraatlar hemde liderlik özelliği ! hemde ahlakı, aslında çömez bir hacker sayılmasına rağmen elini taşın altına koyup sorumluluk alabiliyor, sorumluluk basit bir cümle değildir, birçok insanın kaçtığı bir olgudur, ama bu hanım kızımız gayette ağır sorumluluklar altına girebiliyor, nasılmı ?

KAÇMAYI SEVMİYOR , O BİR KOMUTAN VE SAVAŞMAYI TERCİH EDİYOR

Örnek: açtığı site hackleniyor ama mızmızlanıp kaçmıyor, tam aksine ya birdaha açıyor yada farklı bir oluşuma gidiyor ve hacklenmesine yol açan zaaflarının nasıl düzeltebileceği konusunda çaba gösteriyor, bu aslında gerçekten kişilik olarak baskın bir karakterin yansımasıdır, sadece karakteri sağlam insanalar bu şekilde ayakta kalabilirler.

HERZAMAN TERBİYELİYDİ

Biz hacknews.biz olarak bile bu kıza en başından sövdük ettik aşağıladık ama kız tek bir küfürlü cümle bile bize yazmadı, aslında bu davranışı bize küfürden daha çok etki yaptı ve vicdan olarak rahatsız olduk açıkcası. Bir hanım kıza fazlamı acımasızlık yapıyoruz ? destek olmak yerine ? neden sürekli bu kızın ilerlemesinin önüne taş koymaya çalışıyoruz ? belki engeller ortadan kalksa Beloved bambaşka seviyelerde ülkemizi temsil edecek potansiyeli vardır !

ÖZEL HAYATIDA HAREKETLİ

Ayrıca Beloved’in bu süreçte bir gönül ilişkiside kurduğu öğrenildi, gönlünü kaptırdığı hackerin adı ise MareşaL , tabi bu kısım özel hayata girdiği için bu konu üzerine gitmeyeceğiz. Sevgilisi MareşaL biraz Belovedin gölgesinde kalıyor ama yapacakta birşey yok kız çok başarılı ve tüm gözler onun üstünde.

Şimdi Beloved’in icraatlarını mercek altına alalım. Genelde mirror bile almıyor ama birazını almış, diğer mirror sitelerinde de var bir miktar.

https://ownzyou.com/filter?id=a22f70601db091bc638911b0fdf633a1&filter=attacker

13 Comments

  1. oww sevdim bunu teşekkürler yorumlarınız için

  2. ‘Başarı İçin Büyük Bedeller Sarfetmelisin’ Beloved’e Başarılar…

  3. GarenOK

    bi haberde erkek bi haberde kız ne olduğu belli değil 😀

  4. X İ N O X

    dark cyberz forumunun ve hackerların kraliçesi

  5. RootWhisper

    Şimdi ben anlamadım daha dün belovedin ayiptir söylemesi amına götüne laf edenler,sitesine index atanlar şimdi gelip tebrik ediyor başarılar diliyor bi sik anlamadım

    • Yaptığımız hamleler yıkmadığı için tebrik ediyoruz. Essahlı insan olduğu için tebrik ediyoruz.
      Kimi forumlar tek hamlede yıkıldı uçtu gitti, kimiside aynı beloved ve mareşalin yaptığı gibi yıkılmadı devam etti. 🙂

  6. RootWhisper

    Tebrikler bu arada

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum