Genel

BozkurtHackteam Takdiri Hak etti !

Hiçlikten başlayan Bir başarı öyküsü

Sadece aylar öncesinde kurulan Bozkurthackteam.com hack sitesi aslında pek ümit vaat etmiyordu ! bizde yalan yok ismi biraz fazlaca dramatik şekilde milli duyguları sömüren bir anlam taşıyordu ayrıca siteyi kuran kişinin nickininde Bozkurt oluşu gerçekten olayı biraz komik hale getirmişti, normalde 1 ay sonra kapanıp dağılması gereken bu hack forumu ilginç şekilde ayakta kalmayı başardı, aslında ayakta kalmasının tek bir sebebi vardı , oda siteyi kuran Bozkurt adlı hackerin gerçekten bilgili olmasıydı, yani ekibi aslında foss ama sahipleri bilgili ve yetenekli olduğu için site ayakta kalmayı başarıyor, yani buda bize gösteriyorki liderlik çok önemli bir konu. Piyasadan silinip duran yeni hack sitelerinin kurucularının zaten zavallı bilgisiz bir lamer oldukları gerçeğide böylece yüzümüze çarpıyor..

Eleştirilere kulak asmayan Bozkurt hedefine odaklandı ve başardı , şimdilerde adını duyurmayı başarmış bir hack forumun sahibi.

Birçok hack sitesini Arama motorlarında tokatladılar

Google sıralamasında birçok sözde hack sitesini geride bırakıp 3. sıraya demir attılar, bazen 2. oldukları bile oluyor, bu önemli bir başarı çünkü Türkiyede irili ufaklı onlarca hack forumu var ve hepside google sıralamasında ilerlemenin peşindeyken Bozkurthackteam bunların %90’ını tokatlıyor ! bizce büyük olay budur ! tabiki boyunlarına madalya takacak halimiz yok ama bunuda görmezden gelmiyelim.

isim değil cisim önemliymiş meğer..

Bozkurt hackteam aslında ibret olmalı ve aslında domain adının yarramınbasıhackteam.com bile olsa ismin değil icraatın ve bilginin ön plana çıkması gerektiğini gösterdi.

Başarısının sırrını açıkladı !

Bozkurt açıklaması: Övgüleriniz için teşekkür ederim ancak bu başarıyı yakalamak için her hafta hacklediğim bir müptezel şahıs var onun sayesinde her hafta moral bulup stres atıyorum ve her hafta bir posta index atıyorum böylece güne daha dinç ve moralli başlıyorum ve daha başarılı oluyorum.

Hacknews.org Bozkurthackteam.com ekibine yayın hayatlarında başarılar diler.

Ziyaret etmek isteyenler için: https://bozkurthackteam.com/

https://ownzyou.com/filter?id=eb15ad40cf27211e4caa4a21794bbcb6&filter=attacker

4 Comments

  1. İnsanların Ön Yargı İle Bakıp Sonradan Geldiğinde İyiki Gelmişim Diyeceği Bir Forum Herkesi Bekliyoruz Başarılar

  2. Allahın İzniyle Daha İyi Yerlere Gelmek Dileği ile

  3. ben hacker olarak iş arı yorum bana lütfen ulaşın

  4. Göktürk Yarmı yesin

Leave a Reply