Bilişim Haberleri, hack haber

Nobody’i Tahtından indirdiler

SONUNDA BUDA OLDU

Nobody kod adlı hackeri tanımayan yoktur ! Türk hack aleminin en büyük mekanı olan spyhackerz.org adlı sitede owner kendileri ve faal olarakta hala deface yapan nadir hackerler içerisinde sayılır ve saymakla bitmez başarıları vardır. Saymaya kalksak bizim matematik cortlar yani o biçim gerçekten.

SADEDE GEL DEDİĞİNİZİ DUYAR GİBİYİM..

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Türkiyenin en kaliteli mirror kayıt sitesi olan OwnzYou.com açılmıştı ve yüzlerce kişi kısacık sürede binlerce mirror kayıtı almıştı, işte bu sırada Nobody adlı hacker adete hepsine rest diyerek 276 puanlık deface kasmayı başarmıştı ve 1. sıraya oturmuştu, uzun süredirde 1. sıradaydı taaki lav3y kod adlı hackerin adeta makineye bağlamışcasına ardı ardına aldığı defaceler ile puanını 295‘e çıkarana dek.

lav3y artık yeni OwznYou.com deface lideri

Kimse aslında lav3y’den böyle bir başarı beklemiyordu başarı = lav3y kaşarı diye yeni bir akım bile oluşabilir ? kolay değil gerçekten bukadar puanı toplamak ve 1. sıraya yerleşmek, tebrik ediyoruz lav3y kafaya güzel oturdu bakalım kalkacakmı ? yoksa yerini beğenip uzun sürelerce kafadamı kalacak..

KALKSANA ULAN BABAMIN KOLTUĞUNDAN !

Nobody 2. sıraya hazmedemiyecek ve koltuğunu mutlaka geri almak isteyecektir. Lav3y bakalım büyük çaba ile elde ettiği koltuğu kısa sürede kaptırcakmı ? yoksa tekrar 2. sıraya düşüp Nobody’nin ciğarasınımı yakacak ? işte bunlar hep nalet olası soru işareti ve cevabı şimdilik bilinmiyor.

Türk mirror alemine kalite katan sitenin urlsi

https://ownzyou.com/report

Hacknews.org Taraflısız haber sundu

9 Comments

  1. D3X

    Lav3y’i tebrik ediyorum.

  2. Tebrik Ederim Lav3y.

    • baD

      Say bakalım napmış amk noddoy kimin matematiği cortlayacakmış. Bunlar donla gezerken imt ve spy için zone-h de mirror kasıyoduk. Kimlere kalmış spy yazık

  3. Nobody

    zubab

  4. Aslan Parçası Lav3y Helal Olsun

  5. BEN HACKER BANKA HESABINA SIZACAM.

    ????????

  6. SIZDIM ŞUAN PARA ÇEKİYORUM 200 DOLAR

  7. L3VAY NOBODY ORSOBU EVLADININ ANNESİNİ AMI RESMEN PIRŞEŞ ETMİŞ

Leave a Reply