hack haber

PlayStation 5’in Dijital Sürümü Artık Türkiye’de!

Türkiye’nin gözde e-ticaret web siteleri arasında yer alan Vatan Bilgisayar paylaştığı ‘’Çok Yakında’’ başlığı ile PlayStation 5 Dijital Sürüm’ ünün geleceğini duyurmuş oldu.

Temeli Japonya’ya dayanan adını teknoloji alanında oldukça duyurmuş olan Sony, geçtiğimiz aylarda çıkaracağı oyun konsolu olan PlayStation 5’i piyasada yayınladı Fiyatını ise 8.299 Türk Lirası olarak belirlemesinin ardından ilk parti stoklar neredeyse dakikalar içerisinde sattı. Ardından gelen stoklar da çok kısa süre içerisinde tükenme yaşadı. Bunun yanında PlayStation popüler satışların ardından kara borsacılar tarafından alınmaya başlandı.

Şu an Türkiye üzerinde pandemi sürecinden kaynaklı düşüş gösteren gelirlerle PlayStation 5 almak oldukça zor bir durum olabilir. Bu yüzden birçok oyun aşığı 8.299 TL vermek yerine PlayStation 5’in Dijital Sürüm’ ünü merakla bekliyor. Bu durumda ise Sony, disk okuyucu bulundurmayan sürümünü 2021 senesinde Türkiye’de satışa çıkaracağını duyurmuştu. Fakat bu satış için belirgin bir tarih söylenmemişti.

2021 yılına adım atar atmaz gözde e-ticaret siteleri arasında yer alan Vatan Bilgisayar, PlayStation 5 Dijital Sürüm’ ü yayınladı. ‘’Çok Yakında’’ başlığı altında oyun severlere sunulan PlayStation 5 Dijital Sürüm için herhangi bir fiyat ve tarih yer almıyor. Fakat biz bu konu hakkında yorum yapmak istersek; Türkiye pazarı için yaklaşık 6000 Türk Lirası civarında bir rakamla karşılaşmayı bekliyoruz. Eğer ki dakikalar içerisinde stok tükenme durumu ile tekrardan karşı karşıya kalırsak, kara borsacıların 2 veya 3 bin Türk Lirası üzerinden satması da muhtemel gözüküyor.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum