hack haber

Turkharekat.com Küllerinden Doğdu [DİRİLİŞ THT]

KUTSAL MÜDAHALE GELDİ.

Tüm güncel yedeklerini kaybeden Turkharekat.com bir hosting firmasının keyfi disk silmesi yüzünden zor günler geçirmişti ! son 4 aylık verilerin silindiğini öğrenen THT tutkunları adeta kerbalaya çarpılmışcasına zincirleri sırtlarına vura vura kendilerini parçaladılar, ancak bu duruma Serberus kutsal bir müdahalede bulundu ve TURKHAREKAT.COM‘u 4 ay önceki yedek ile tekrar kurdu !

SUNUCUYA BUKEZ SERVET DÖKTÜ

Yurtdışından en pahalı makinelerden birini aldı, biz 4 çekirdek yeter dedik ! o gitti 8 çekirdek aldı ! aslında bunu yapan Serberus uğradığı haksızlığa karşı demir pençesiyle karşılık veriyordu adeta tüm aksiliklere inat ederek , adeta kara talihe karşı savaş açarak THT’yi tekrar online etmeyi başardı böylece üzüntüden bitap düşen kendilerini parçalayan üyelerin ellerinden zincirleri alıp ve çöpe atmış oldu !

BİR LİDER DOĞUYOR

Gerçekten zor günler geçirdiler , THT üyeleri adeta şoka girmişti, hani hatırlarsanız Kuzey kore eski liderinin arkasından ağlayan kore halkı nasılda üzgündü.. Gerçekten aynı anlar THT içinde yaşandı, bir sürü yıkık üyeyi kendine getirmek kolay değil.

Serberus ise adeta tek başına bir liderlik örneği gösterdi ve ekibi teskin edip 4 gün boyunca tek dirhem uyku almadan sitesini tekrar online etmek için çalıştı ve çabaladı. Şimdi türk hack aleminin tamda destek vermesi gereken an geldi !

https://turkharekat.com

Üye olun – 1 konu açın hepsi bu arkadaşlar.

DAHA ÖNCEKİ HABERİMİZİ OKUYUN

Biz bir önceki Haberimizde anlattık, biz bunu türk hostingin zararlarıyla anlattık, biz bunu yedek almanın önemiyle anlattık, biz bunu haykırarak anlattık arkadaşlar biliyorsunuz.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum