hack haber

YUNAN VEKİL TÜRK BAYRAĞINI YIRTTI !!!

Avrupa birliğinin dilenci ülkelerinden olan Yunanistan türklere saldırmaya devam ediyor ! bukez bir vekilleri Türkiye’nin onuru olan bayrağı yırtma cesareti gösterdi.. Bu alçakca girişim sonrası tüm türk hackerlere çağrımızdır hedef YUNANİSTAN.

Bunca zaman türk milleti hiçbir ülkenin bayrağına böyle alçakca saldırmamıştır ancak sürekli böyle alçaklığa maruz kalmıştır.

EYYY KÖPEKLER SİZ NASIL OLURDA BAYRAĞIMIZI PARÇALAMA CÜRETİNDE BULUNURSUNUZ ? UMARIM HAK ETTİĞİNİZİ BULACAKSINIZ !

SEN BEN BİZ SİZ O YOK ARTIK ! TEK HEDEF VAR ODA YUNANİSTAN VE ONLARA AİT TÜM ÖNEMLİ SİSTEMLER TÜRK HACKERLERİN SALDIRISINA UĞRAYACAKTIR.

Sürekli türk sitesi hackleyen embesiller acaba 1 tane yunan sitesi hackleyebilecekmi ? yada hacklemek isteyecekmi..

2 Comments

  1. r4hatsizz

    Anasını avradığını gibtiğimin çocuğu nereden geldiyse bu cesaret ibnenin evladına

  2. Türk hackerlar artık durgun dostum milleti en ufak bişeyde hemen cezaevine atıyorlar artık, vatan savunmuşşsun savunmamışşsın umurlarında değil. emin olabilirsin, en ufak bi saldırı girişiminde bulun ertesi gün a haber de dolandırcı hackerlar yakalandı diye haber yaparlar bu işin ehli hacker lar artık bıraktı çoluk çocuga karıştı. kimse artık hack işleriyle uğraşmıyor bebeler hariç yani devletin el vermesi gereken tüm yiğitler sağa sola dağıldı millet korkuyor artık yapmadığın bisürü suçu üstüne yıkarlar hayatın biter bu yüzden güzel ülkemde hiçbirzaman gelişemeyeceğiz hep gerici düşünceler yüzünden.

Leave a Reply