hack haber

Delal By_uMuT Hayatını Sorguluyor ! Peşmergesini Yırttı Attı !

Bugün Günlerden Türkiye !

Yeraltı dünyasındaki kürt asıllı siyah şapkalı hackerların BAŞında gelen, kendini komunist olarak tanımladığı için TR sitesi bastığını savunan(Bizde yedik) By_uMuT‘tan piyasayı şok edecek açıklamalar geldi. Artık eskisi gibi bir ibne olmayıp, VATANI için BAYRAĞI için yabancı asıllı siteler hackleyerek indexlerinde ülkesinin bayrağını dalgalandırcağını açıkladı.

 

AÇIKLAMAYI  ALTTA VERECEĞİMİZ MÜZİK EŞLİĞİNDE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİZ

Baş Eşek By_uMuTTaN aÇıKLaMa :3

Türk siTesi HackLemeyeLi uZun zamaN oLdu ha.. ve buNa raqmeN haKKiMda geReKsiz aLaKaSiZ haBerLeR girDiniZ. Haw haw haw. BeNi iNsaNlaRa çOk yaNLiŞ TaniTTiNiZ. DüN roportaJ YaPtiNiz BuqüN qaraladiniz. aZiCiK oNuRuNuZ VaRsa bu haberi YaYinLarsiNiz :3 BeN BayraqiMa aşiq bir v4t4ns3v3r1m ha. BuNdaN s0nr4 3kibimLe nice iCrağatlarE iMza atacaqiz. SiZde TaraFsİzsaNiZ TaraFsiZliqiNizi biLiN Ha. aNarqoza saNa diyoRuM biRBiriMiziN qaLBini KirmayaLiM ha.. ÜzeRim BaK aLLaH şaHiDiM oLsUnki üZeriM. BeNi DiNDeN iMaNdaN çıqaRmaYiN KenDiMi PaTLaTiRiM soNrA nE oLuYoR ne BiTiyor aNLamaZsiN. eZZi KuZZi BaBe Tenim ha Kuri keRi.. Ezi BabEne hırriMin delal ?

HackNews Açıklaması

Son günlerde siberin başlattığı büyük bir soruşturma neticesinde türk sitesine saldıran defacerlerin birçoğunun evine kağıt kağıt gönderildi. Daha önce kredi kartı dolandırıcılığı yapan, evine kaçak elektrik çeken, yolsuzluğa başvuran, hertürlü hırsızlığı rutininden eksik etmeyen, türk sitelerine saldıran birinin bir anda kendini vatansever olarak tanımlamasına sadece bir şekilde anlam verebiliyoruz ki, bize kalırsa evine kağıt giden defacerlardan biriside by_umuttu. Bu zamana kadar her boku yedin, her haltı yaptın. Şimdide “ben vatanseverim” gibi açıklamalarda bulunuyorsun. bi siktir git umut. Cidden siktir git. Her türlü pisliği yaptın, evine kağıt gelince mi vatansever oldun delal ? SAMİMİYETİNE İNANMIYORUZ UMUT

HackNews Tarafsız Habercilik Sundu

1 Comment

  1. By umut siken tavuk

    eZZi KuZZi BaBe Tenim ha Kuri keRi.. Ezi BabEne hırriMin delal ?

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum