Genel, Gündem Haberleri

Türkiye Yerli Arabasını Tanıttı TOGG

DEVRİM DEVAM EDİYOR..

Cumhuriyetimizin kuruluşundan buyana yerli otomobil hayali kuran türkiyemiz sonunda hayaline kavuştu ve yerli araba modelini üretti.

TOGG modeli ile anılacak olan yerli otomobil görenleri adeta mest etti kendinden geçirdi. Kimse bukadar iyi birşey beklemiyordu görenler şok oldu desek abartmayız. Otomobil sektörüne en üst segmentte başlayan Türkiye cumhuriyeti şimdiden oldukça rekabetçi bir görüntü çizdi.

Türk halkı ise yerli arabasına kavuşmanın sevincini yaşadı , sosyal medya an itibarıyla yıkılıyor.. Herkesin ortak beklentisi ise otomobilin uygun bir fiyata gelmesi, böylece birçok orta,alt gelir sınıfındaki vatandaş bu arabaya sahip olabilecek. Belkide alman , fransız arabaları yavaş yavaş yollardan silinmeye başlayacaktır.

30 DAKİKA ŞARZ 500 KM YOL

TOGG Modelin en önemi özelliği ise sadece Elektirikle çalışabilir olması. 30 dakikalık bir şarz ile 500km yol alabileceği belirtildi ve bu mükemmel bir rakam. İleride bu mesafe dahada gelişecektir bundan kimsenin kuşkusu yok.

HACKNEWS AÇIKLAMASI

Biliyoruz bu tarz haberler bizim işimiz değil ancak böyle önemli bir gelişmeyi görmezden gelemezdik ve tarihe not düşülsün istedik.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum