hack haber

Cute Acımadı ! trmirror.com HACKED ! (Hackturkiye sitesi)

hackerz

hackerz

ATARLI MIRROR SİTESİ CEZALANDIRILDI ! 

Hackturkiye.com adlı lamer sitesine ait olduğu bilinen trmirror.com adlı mirror kayıt sitesi Cute ekibi tarafından hacklendi.

Cute 25421410212015 kez gücünü tekrar göstermek zorunda kaldı. Atarlanmalar bir film kesidi gibi hep farklı şekilde ancak sonları ise hep aynı indexle bitiyor çok enteresan. Efendi gibi durup hacklenmemek varken nedir bu özgüven..

TRmirror.com çok gider yapıyordu..

Özellikle son günlerde herkese meydan okuyan mirror sitesi kullandığı seditio scriptine güvenmişti vede hosting sunucusuna ! tabi bilemezdi Cute’nin sunucuyuda şaha kaldıracağını.. Sunucusuyla birlikte kucağa alındı ve kucakta zıplatıldı, sonra yere yatırıldı birde öyle üzerinden geçtiler. SQL , Script ne varsa perişan şekilde Leak edildi piyasaya.

Daha öncede sql saldırısına uğrayan ve veritabanında hackerlerin ip nolarını kayıt eden bu gereksiz sitenin ortadan kaldırılması türk hack camiası açısından son derece isabetli olmuş görünüyor.

Mirrorları ve Çekilen Database

http://www.zone-h.org/mirror/id/33054591

http://archive.is/bg9kM

https://mirror-h.org/zone/2460382/

http://aljyyosh.org/mirror.php?id=224695

Çekiken Log Datası eklenecektir…

HackNews Açıklaması

Hackturkiye adlı eski bir siteden bu tarz amatörlükler beklenmeyen birşeydi ancak sanırım şuanda türk hack camiasının durumundan habersizler, ve racona ters şekilde atarlanmalar kendilerine yakışmıyor , sonuçta eski bir sitesiniz böyle yanlışları ilk sizlerin yapamaması gerekli.

 Belki klasik olacak ancak görüyorsunuz elin oğlu acımaz !

6 Comments

  1. Rahatsizz

    Dayı kızdı

  2. Scorpiol

    Hackturkiye yenimi çıktı rütbe başvurusu yabcamda.

  3. jitemm

    pkklı ifşaaa
    epiccarder bilgileri carderbirgenc.blogspot.com sitesinin sahibi (cc phishing – kredi kartı hırsızlığı dolandırıcı) ayrıca arkadaş pkklıdır
    tc kimlik nosu :xxxx
    doğum tarihi:04.08.2004
    tel telnosu:053083529xx
    ad soyad ad soyad:furkan güneri
    sitesinin anlık görüntüsü : http://archive.li/xqwtA / bilgilerini görünce kapatabilir 🙂
    resimleri :
    https://ibb.co/zZDyWtV
    https://ibb.co/LR6TsyG

  4. E-hack HackTurkiye.CoM

    Adam salam bilgi toplamis helal

  5. jitemm senin o ölmüşlerini sikeyim piyasaya tırnağım kadar faydanız olmadı aq icq’da tanımayan yoktu zamanında. Senide tanıyorlardı ama orospu çocuğu olarak tanıyorlardı bilgilerimi paylaştın da noldu 😀

Leave a Reply