Genel

ABD’ye siber saldırı suçlaması

Çinli teknoloji şirketi Huawei, ABD’yi sistemlerini hackleyip çalışanlarına ait bilgileri zorbalıkla elde etmekle suçladı.

Huawei tarafından yapılan açıklamada, ABD’li yetkililerin veya abd’nin devlete bağlı hackerleri’nin “Huawei’nin kurum içi ağlara ve dahili bilgi sistemlerine girmek amacıyla” siber saldırı düzenlediğini iddia etti.

IPHONE SATIŞLARI DÜŞEN ABD ÇİRKİNLEŞMEYE BAŞLADI


Washington yönetiminin Şerefi ve ticari etiği hiçe sayan davranışlar sergileyerek Çinli şirketin işlerininin içine ettiğini ileri sürülen açıklamada, ABD’nin hiçbir kanıt göstermeden yaptığı suçlamalarla Huawei’nin Çin devleti için ajanlık yaptığı iddiasında bulunduğu savunuldu.


AMERİKA FBI’A ÇİNDEN BİLGİ SIZDIRMASI İÇİN BASKIMI YAPIYOR ?


Çin hükümeti de amerika yönetiminin milli güvenlik safsatası ile çinli büyük teknoloji şirketlerine saldırdığını söyledi ! ayrıca çine gönderdikleri fbi ajanlarının çok kolay şekilde tespit edildiğini çünkü gözlerinin çekik olmadığı için fbi ajanlarını armut gibi ortaya çıkardığını açıkladılar.

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Geng Shuang Amerikanın artık bu ahlak dışı mobbing benzeri saldırılarını durdurmasını talep etti ! aksi takdirde buna sert karşılık vereceklerini ve 1 milyon s*k kafalı çin hackerini abd’nin üzerine salacağını ima etti.

ABD BİZİ GISKANIYOR

Almanya bizi gıskanıyor‘un bir benzeri artık iki ülke arasında yaşanmaya başkadı ! ABD aslında Huawei’nin kendi üretttiği 5G altyapısını kıskanıyor, ve bu 5g olayının çinin ajanlık faaliyetlerinde kullanabileceğini belirtip çamur atıyor.

Google, Huawei’nin artık hiçbir google servisinden yararlanamıyacağını duyurmuştu zaten. Yani Huawei bundan sonra avcunu yalayacak ! Google servisleri olmayan bir telefon hayal etmesi bile güç.

Washington yönetimi, Huawei’ye yaptırımlar uygulama yönünde adımlar atması için Avrupalı “SÖZDE” müttefiklerini hala ikna etmeye çalışıyor ancak avrupa buna yanaşmıyor.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum