hack haber, Hackhaber

Criminalz.org ve Arjaan.org Büyük kavga !

Gün geçmiyorki sanal alemde yeni düşmanlıklar ortaya çıkmasın, Criminalz.org ekibi yeni sitelerden olan arjaan.org ekibine adeta savaş açtı. Ardından Arjaan ekibide ddos ile criminalzı hedef aldı. Kavganın çıkış nedeni bilinmiyor (bilen varsa iletsin) ancak birbirlerine karşı adeta bilenmiş iki ekibin savaşı sonrası ortalık ayağa kalkacak gibi görünmekte.

Arjaan resmi açıklaması:

Criminalz.org lamerleri hacked gördüğünüz gibi kayıt a bile aldık dns den çöktü siteleri https://www.arjaan.org/konular/dddos-testing-dns-https-criminalz-org-down.541/ criminalz olarak yüceltilen hack forumunuz tarafımızca çökmüş durumdadır !

Criminalz.org resmi açıklaması:

Bir ddos ile yıkılacak site değiliz ! bunu en iyi ayran ekibinin başındaki MKA gavatı bilmeli ! rizeli şaban haddini fazlasıyla aştı bizde yakın zamanda kendisine olacaklar konusunda artık uyarı yapmıyacağız ve doğrudan icraatımız ile cevap vereceğiz, biz criminalz ekibini kurarken bu tür şaklabanların engellemeleri olacağını iyi biliyorduk. Lakin bunlar beyhude çabalar..

 

9 Comments

  1. Ewo-Turk

    normal bir üyenin açtığı konu,
    hernekadar criminalz.org lamerleri bizi kirletmeye çalışsalarda ArjaaN yönetiminden criminalz.org adına en ufak birşey bile konuşulmadı.
    kısacası; “gereksiz haber..”

  2. 7roe

    TheMka tipini sikeyim senin ! rizedeki ailenin yanına gideceğim bekle velet seni.

    • 7roe

      HHAHAHA VELETLER SİZİ YORUMUMU DEĞİŞTİRCEK KADAR DÜŞTÜNUZMÜ LAMER TAKİM CRİMİNALZ?

  3. En Son THEMKA isimli botnet çi eleman darbeturks e ddos atıyordu ve bundan şeref bile duymuştu 😀 yetmemiş gibi bunun haberini göndermek ne ? ben gördüm gördüm de sizin gibi lamer görmedim tebrik ederim vallahi 😀

  4. Reblogged this on Arthur | Web Security Priv8 Tools and commented:
    arjaan.org bir lamer topluluğudur

  5. Comment by post author

    Bu kapışmayı criminalz alır gibi.
    Arjanda başını alır jdjfmdmdkdkdşddk

  6. abi insan forum açarken az düşünür öyle alan adı alır bu nasıl alan adıdır ? arjaan
    ee beyin olmayınca en fazla bu kadar 😀 ddos nasıl atılır nasıl ddos ile hacker hacklersiniz hepsi için arjaanlamerlik.org 😀

  7. Comment by post author

    Nobody

    büyüyün artık 😀

  8. isor1234

    arjjanı sikim en büyük ciriminalz holey holey

Leave a Reply