hack haber, Hackhaber

TURKZ EKİBİ ACIMADI ! NETDEVİLZ.İNFO HACKLENDİ !

SAHTE NETDEVILZ DOMAINI HACKLENDİ ! GERÇEK NETDEVILZ İLE YAKINDAN UZAKTAN ALAKASI OLMAYAN VE BİRKAÇ ERGEN TARAFINDAN KAYIT EDİLEN DOMAIN  ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN ÇAKMA NETDEVILZ HACKED.

Çakma NetDevilz.info forum sitesi TurkZ ekibinin personeli  Kutulhan tarafından hacklendi ! Tüm hack alemini titreten bu icraat karşısında çakma NetDevilz ne mi dedi ? Tabiki koca bir hiç… Düşünebiliyor musunuz; Hiçbirşey diyemediler ve yiğidi öldür ama hakkını yeme sözünü benimseyerek susma haklarını kullandılar…

Çakma NetDevilz grubunun adeta içinden geçen TurkZ ekibi personeli Kutulhan‘ın gelin de bu hack olayı hakkında neler dediğine bakalım..

Kutulhan say is; 

Ne çeşit bir gerizekalısınız siz anlamış değiliz.. Gidip domain regleyip milletin ismi üstünden yine aynı şekilde milletin nickini kullanarak neyi amaçlıyorsunuz? Aklınız sıra kimse farkına varmaz mı sandınız? Gidelim godaddy den domain alalım üstüne üstün bir de vps alalım kendimizi sağlama almış oluruz felan mı dediniz ? Kaç yaşındasınız siz? Hiç mi aklınıza gelmiyor biri gelir şu indexi basar bizde rezil ve kepaze oluruz diye? Usandık siz ve sizin gibilerden… Usandık milletin ismini kullanarak iş yapmaya çalışanlardan…”

DEVLET EBED MÜDDET!

Site ve Mirror Kayıtları

www.netdevilz.info

http://defacers.org/view-%3E463752

http://zone-h.org/mirror/id/31763496

TurkZ GRUP

HackNews Ajansı’nın Açıklaması;

Kısaca TurkZ.org adlı hacking grubunu az da olsa tanıtmak isteriz… ABİKANBEY tarafından kurulan bu hack ekibinin en büyük misyonlarından biri vatanına milletine hizmet etmektir. Vatanını seven işini en iyi yapanlardır diyerekten, bu üstteki icraatinden dolayı TurkZ ekibini kutlarız.  TurkZ.Org‘u Tanımayan takipçilerimize sesleniyoruz, tanımamanız  gayet doğal çünkü yaptıkları icraatleri insanların gözüne sokmak için medya yolunu kullanmıyorlar. Ne yaptıklarını bi kendileri bilirler. Türkiye’de bu stil hack ekipleri varken insanların Ayt adlı icraatsiz koca bir boşluğun peşinde koşması bizleri üzüyor. Tekrardan bu icraatlerinden dolayı TurkZ ekibini tebrik ederek, haberimizi noktalıyoruz…

10 Comments

  1. p4

    Kendi açtılar bu siteyi telegram gruplarında konuşuyorlar 1-2 ay bekletip sonra index atıyorlar zaten bakarsanız anlarsınız hep godaddy’den indirim kuponları sağolsun, daha önce ki konulardaki sitelere göz gezdirirseniz ne dediğimi reg tarihlerinden ve index tarihlerinden daha iyi anlarsınız şimdide script kurup index atmaya başlamışlar, Saygılar.

    • Ercan

      2 günlük siteye basıldığı zaman icraat ne hikmet ise 1 aylık siteye basıldığı zaman grup açmış oluyor siz ne çeşit bir malsınız ?

    • TK

      sevgili p4 kardeşim,
      senin kim olduğunu bilmiyorum ama tek akıllı sensin herhalde?

      o kadar icraati gerçekleştirmiş yüzlerce operasyon yapmış ve daha nice hack grubuna basmış ekibe bu denli bir suçlama atman pek gülünç.

      neyse, sıra hepinize gelecek yakında; sadece az sabır.

  2. Emirleriniiisoyleeebaabbaaaaa

    Turkz lamerleri isbasinda kodumun topladi

  3. mr.shade

    turkz ekibini siken koca yurekli AYAR’i ozledim 🙁 😀 :X

  4. Hiç İnanmıyorum Kendileri Site Açıp Basıyordur index Bunlar.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum