Hackhaber

Akose & beylerbeyi VEDA Saldırısı 217 site mıncıklandı

Akose ve beylerbeyi kod adları ile bilinen iki “HACKER” hıçkırıklar ile veda etti ! veda saldırısında 127 siteyi uçurdular, ve göz yaşları son enter tuşuyla birlikte klavyeye damladı.. Bu iki çok namuslu şekilde hack yapan arkadaşa artık hoşçakal demenin vakti geldi. Artık akose makatse  felan yok! beylerbeyi de onunla birlikte hıçkırarak veda etti.

İşin özeti ve aslı Babaları internet bağlantısını kesti ve bilgisayarı kömürlüğe kaldırdı.

Açıklamaları: Admin panel bypass açıklı sitelere burp ile shell yükleyip vurduk ve bu operasyonda (-akose-beylerbeyinin) veda operasyonu olsun . Genel olarak ingiltere ve abd lokasyonlu sitelerdir . Kahrolsun babalar !!!

 

127 site owned

( http://privbin.co/atamigoket.css )

https://mirror-h.org/search/hacker/8218/

https://mirror-h.org/search/hacker/24200/

10 Comments

  1. Akose

    Bu nasıl açıklama ? Beylerbeyi kod nickli kişi kendi evinde yaşayan bir adam (güvenlik görevlisi) , internet bağlantısıda duruyor . Ben de ünivetsiteye hazırlanıyorum hacki bırakma kararı aldım . Sikim sonik haber yazıyorsunuz , bir kerede adam gibi yazsanız …

  2. BeylerBeyi

    Bak birader ben kendim zaten bir bireyin evimde internetim duruyor fakat reel yaşantımızdan dolayı bırakma kararı aldık akose üniversiteye hazırlanacak bende programlamaya yoğunlaşacam işin aslını bilmeden boş haber yapma.

  3. Comment by post author

    anarchosa

    Babaları internet bağlantısını mı kesmiş zkcbksnsjhgdhdrhbdgkgdyhddhjhgddrrrddssjddgfdhj

  4. KriptoX

    Ulan ne kadar küs olsakta ne güzel sallamışsınız lan haberi babaları interneti kesmiş ne aq birisi zaten kendi evinde yaşıyor hacknews bitti.

  5. Lamb

    Bana sitemizi çalıyosun lamer diyen bu sahısların bastıgı siteler neden ya benim swem yada başkasının swsi bu bastıkları sw bile thtnin swsi aq

Leave a Reply