Hackhaber

HeraklesEagle Kartal gibi parçaladı

HeraklesEagle kod adlı bilinen hacker SHT adına yaptığı nacizane bir deface çalışmasını sergiledi. ve Spyhackerz.com kadrosunda yer bulmak için sinyali verdi.

HeraklesEagle Açıklaması: Bu siteler spyhackerz adina kucuk bir icraat indexlerden bazilari index.php yazib girin herneyse spyhackerz kadrosuna alinmayi cok isterim ama forumda bir mesaj yazilmiyor.

BESTONLINESTOCKTRADINGTIPS.COM/bLOODRUNSRED.COM/ MBASPECIALCODE.COM/PASCOCOUNTYFLATTORNEY.COM/WEALTHENTHUSIASTJV.COM/ abogadoneyra.com/ bootlegboats.com/ checklistwealth.com/    expressleeyours.com/ findchristianstores.com/ gomemberx.com/ investmentsupercharger.com/ iresultsmarketing.com/ keenfire.com/    neyralaw.com/   privateeducationalwebinar.com privateeducationalwebinars.com/ retirementsecretsrevealed.com/ ricksinsights.com/ socialmediabusinessbuilder.com/ tampafldoctor.com/ tampafloridachiropractic.com/ teccosolutions.com/

2 Comments

  1. Destructors

    Admin bizim haberi ne zaman yayınlarsınız?

  2. Böyle Alınmazsın. İcraat Yapar Forumda Paylaşırsın. Gerekli Yöneticiler Zamanı Geldiği Vakit Seninle İletişime Geçer Personel Olarak Devam Edersin.?

Leave a Reply