Hackhaber, Tespitin dibi

Türk Hack Sektörünün Düşüşü

Merhabalar Değerli HackNews Okurları.
Herkesinde Fark Ettiği Üzere Geçmişteki Türk Hacker Ve Gruplarına Bakınca Ve Şimdiki Zamana Bakınca Türk Hack Sektörünün Bittiğini Eski Halini Kaybettiğini Görüyoruz. Şimdiki Kendini Geliştiren Veya Aklı Başında Olan Hackerların Çoğu Yabancı Forumlarda ,Ekiplerde Faaliyet Gösteriyor.
Fark Edilen Diğer Konu İse Türkiye Web Hack Alanında Oldukça Çaba Sarf Ediyor. Zone-h.org Türkiye’nin Olmamasına Rağmen Türkiye Diğer Ülkelere Göre Açık Ara Fark Atıyor. Şuan İçin Pek Aynı Şey Denemez. Baktığımızda Çoğu Tim Fakeroot Yapıyor. Bu Acınası Bir Durum. Hala Türkiye’de Faaliyet Yapan Hackerlara Bakınca Aklı Başında Olan Hackerlar Sayılabilecek Durumda.
Peki Neden Böyle Oldu ? Yaş Ortalaması Düştüğünden mi ? Hackerlar Havalı Göründüklerinden Lamerlerin Çoğalmasından Dolayımı ? Saçma Salak Timlerin Ülke Çapında Tanınması Sonucu 15 Yaş Altı Kişilerin Orda Lamerlik Yaptıktan Sonra Asıl Piyasaya Atılmasından Dolayımı ? Bence Hepsi..
Şuan Bakınca Piyasaya Doğru Düzgün Platform Dediklerimizin Hepsi Geçmişten Kalma ?

Beyler Bayanlar Madem Hevesiniz Var Gidin Her Zaman Bilgi Edinin 3-5 Bi Boka Yaramayan Bilgi İle Türk Hack Sektöründe Adınızı Duyurmaya Çalışmayın. Her Zaman Gözünüz Yukarılarda Olsun Ama Hak Ettiğiniz Gibi Yukarılarda Olun. Eski Türk Hackerlarının Faaliyetlerine Bakın. 15 yaş Altı Kişilere Tavsiyem İse Madem Hevesiniz Var Saldırıya Geçmek Yerine Yazılıma Donanıma Atılın. Emin Olun Çoğu Kişi İlk Başta Yazılıma Atılsaydım Diyor. Tek Alanınız Web Hack Olmasın. Hemen Web hack Alanına Atılanlara Bakınca Anlaşılıyor ki Çoğu Kişi Çevresine Havalı Görünme Peşinde Övgü Alma Peşinde. Bu İş Öyle Basite Alınacak Bir Şey Değil. Ya Hakkını Verirsin Yada Harcadığın Tüm Zamanlar Çöp Olur Gider..
Hack Sektörüne Atılan Herkez Lamer Gibi Devam Ettikçe Türk Hack Sektörü Gün Geçtikçe Batıcak..
Bu İşe Girecekseniz Bunları Göze Almanız Gerek;

1. Uzunca Bir Vakit.
2. Hayatını Rezil Etme Riski
3. Okuyor iseniz Kesinlikle bulaşmayın !
4. Gerçek Bir Hacker olmak istiyorsanız Ya Bunu Meslek Edinin Yada Hobi olarak kullanın.
5. Hack Mantığını ve Misyonunu iyi anlayın .
6. Vizyonunuzu açık tutmayı unutmayın.
7. En Dibe inmeyi ! En Dibden En tepeye ulaşmayı Göze alabilcek Cesarette olun

Yakında Güzel Bir Rehber Hazırlanacak Takipte Kalın..

 

21 Comments

  1. Comment by post author

    anarchosa

    Ağzına (klavyene) sağlık.
    Birde her brute öğrenen hack forumu açıyor buda listede yer alabilirdi 😀

  2. Yoruldum

    Senin haberlerin yüzünden düşüyor salak haberlerle çoluk velet lamerleri birbirine dusur

  3. Saçma Salak Timlerin Ülke Çapında Tanınması Sonucu 15 Yaş Altı Kişilerin Orda Lamerlik Yaptıktan

    Lan aq ramseyi sen zaten 15 yaşındasın mec siteye çocuk yazar almış neyse h4 farkı sikecek ortalığı

  4. Rauxey

    Gayet başarılı bir yazı çalışması olmuş lit 🙂

    • ferıl varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrok krdsm

      turgutun götünü yalayan ve borrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrru gibi indexi amından alan mert değilmi bu? seninde ananı avradını soyunu sopunu sikeyim

  5. JustArma

    YA AMINA KODUMUN EVLATLARI SİZİ BUNUN YAŞ İLE NE ALAKASI VAR ? GÖRÜYORSUNUZ 15 YAŞINDAN KÜÇÜK BİR SÜRÜ İNSAN VAR AMA ANANIZIN AMINA BİLE BASIYORUZ. BOŞ YAPMAYI KESİN.

  6. Lamb

    Böyle kaliteli yazan adam bulamassınız hadsizler

  7. KriptoX

    Tek bir sey soylicem u sektörü yaş olarak sınırlamayın.
    Şuan bakiyiruz ki 8 yaşındaki çocuk savunma bakanliğının güvenliğini sağliyor bu işe başlayan arkadaşlar varsa şunu asla unutnasın
    HACKTE YAŞIN BİR ÖNEMİ YOK.

  8. Eline Sağlık , çok açıklayıcı ve anlamlı olmuş ?

  9. Mahmut Paşa

    ulan yazmayayim yazmayayım diyorum ama artık önüne gelen tr hack sektörü hakkında haber yapıyor – sektörü yorumluyor. Oğlum yaşın 14 amk daha bu sene thtde hacke başlayan birisin. Yetki almak için göt atıyorsunuz alamayıncada bir baltaya sap olamadığınız için laf ediyorsunuz o hack gruplarına. Literary nickini kullanan embesil kardeşimizin nicki THT’de hackerbyramsey’dir. Bu yazıya itimat etmeyen süper zekalı kardeşlerim ufak bir araştırma sonucu bu salakların sanal dünyaya ne zaman adım attıklarını öğrenebilirler. şimdi bu yazıyı okuyanların ders çıkarması gereken şey eğer burada 1 senelik yetme veletlerdenseniz bu piyasa hakkında yorum yapmayacaksınız sütünüzü içmeye devam edeceksiniz. Aksi halde benim gibi kişiler ne bok olduğunuzu ortaya döker. Senin gibi bir başka salağında nickini vereyim bu kadar uzun yazdığıma değsin. [Kankan, boneless > THT nicki BananaHacker ] bu salağında nickiyle ufak bir araştırma yapıp sanalda 1 seneden az süredir barindiklarini görebilirsiniz.

  10. Lamb

    Mahmut pasa ananin amini tokat manyagi yaparim orul orul orospu cocu seni 38839 yil once thtdeydiler diye simdi laf ediyorsun senin icraatini gorelim amk lameri sulalene hukmederim.

    • Mahmut Paşa

      ulan amına koduğum lamb denilen zerzevat. Ananın amını lamba tutup sikerim amına koduğum ilgi orospusu seni. Anandan babandan bulamadığın ilgiyi burdan mı arıyorsun orospu evladı. Keşke diyorum ki ananı sikmeseymişimde senin gibi kısa devre yapan orospu çocuğu lamba ortaya çıkmasaymış. Her neyse ananı sikeyim tekrardan orospu evladı seni. Yukarıda yazdığım bilgiler tamamiyle doğru bilgilerdir. Daha çok zırlayanı görürsem lamba denilen 2018 de piyasaya girmiş olan eşşeğide ramsey denilen çakma samurayıda bananahacker denilen muz lamerin reel bilgilerini yayınlarım. Çizginizi aşmayın

Leave a Reply