Hackhaber

siyahhackers.com Dübürden yedi (yırtıldı) (!) – Asakir merhamet etmedi.

Bildiğiniz üzere Siyahhackers.com admini daha birgün önce Ewo-Turk ‘un sitesi olan dark-squad.info yu hackleyip demir kazzıklara oturtmuştu, bunun rahatlığı ile götlerini açıp güneşe doğru çevirip bronzlaşıyorlardıki ! ancak Ewo-Turk’un yakın arkadaşı Asakir ikisininde götüne çakıverdi. Daha yaptıkları saldırının tadını alamadan sikildiler.

Asakir Siyahhackers.com’u hackledi

Dünkü aldıkları hack saldırısından hoşnut olmayan dark-squad admini Ewo-Turk üzüntülü iken bunu gören yakın arkadaşı Asakir bu duruma seyirci kalamazdı, adeta god modu açarak Siyahhackers.com un tam anlamıyla amcığına koydu sonrada dübrüne indirdi ! Öyle şiddetli saldırdıki bırakın siyahhackers.com adminleri anaf0r ve çelebisultan‘ı, üyeleri bile bu yarrak şapırtı sesini duymuştur. Ewo-Turk daha dün yediği indexin acısı geçmeden, kankası Asakir düşmanlarını gafil avladı ve altında inletti. Asakir bu arkadaşı için yaptığı intikam saldırısı ile kendilerine yan gözle bakan diğer hack forumlarınada adeta korku saldı.

Ewo-Turk ‘un namusunu temizledi.

KORKUNÇ SON !!!

anaf0r ve çelebisultan‘ın şuanda götü sızlıyor, sızım sızım sızlıyor

(hastaneye kaldırıldılar, yırtılan dübürü diktiriyorlar)

Asakir açıklaması: Bundan sonra altımda inleyen orospumsunuz, anaf0r ve çelebisultan ikinizide istediğim zaman domaltır sikerim, istersem yanyana domaltırım, istersem üstüste kor öyle sikerim kimsede karışamaz gördüğünüz üzere. Götünüzdeki sızıyı hissettikçe beni hatırlarsınız artık bebeklerim. Dost tavsiyesi: krem sürün..

Ewo-Turk açıklaması: Umarım sızlayan götünüzdeki indexi pompalarken fazla canınızı yakmadım ? bundan sonra beni kocanız olarak bilin Pompacı Ewo-Turk ismini sakın ola unutmayın. Dübürünüzü diktirdikten sonra bir süre istirihat edin, iyleşince tekrar yatacaksınız altımıza. Namusumuzu temizleyecek sağlam arkadaşlarım herzaman vardır unutmayın bunu.

Hastanede ifadeleri alınan anaf0r ve çelebisultan’ın açıklamaları

anaf0r ve çelebisultan: Ne olduğunu anlayamadık dünkü güzel saldırımız sebebiyle son derece moralliydik, plaja gidip yüz üstü yatıp güneşleniyor havasındaydık ancak sonra Asakir ‘in gölgesini üstümde gördüm ve daha sonrasını hatırlamıoyuruz ikimizde, gözümüzü açtığımızda hastanede bulduk kendimizi ve götümüzü sargı beziyle sarmışlardı, şuanda oturamıyoruz ! bukadarda yapılmaz ! 155’i aramayı düşünüyoruz.

Hacknews.org Uyarısı: Birkaç gün kimse ortalıkta görünmesin zira inanılmaz sikiş dönüyor sanalda, kaza kurbanı olmasın kimse, tansiyon çok yüksek.

SON DAKİKA EKLEMESİ: Anaf0r SİYAHHACKERS.COM’UN SAHİBİ OLMADIĞINI SADECE ORADA ARAKDAŞI CELEBİSULTAN OLDUĞU İÇİN SİYAHHACKERS ADINA KIYAK OLSUN DİYE BİRKAÇ SALDIRI YAPTIĞINI BİLDİRDİ. VE SİYAHHACKERS EKİBİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ.

işte sikişin resmi belgeleri mirrorlar

http://www.zone-h.org/mirror/id/31274248

http://archive.is/p95FY

14 Comments

  1. Anonim Reis

    Resmen Orospu Savaşı olmuş

  2. Mr.Shade

    bi bok bilmeyen asakir 1K zonesiyle hava atiyor hahahahaha veled

    • amk veledi enazından senin gibi fakeroot yapıp sonuçta hackledim index görünüyor demiyorum veled-i zina ıahgdast67ydas

  3. feferil vavarok

    mamdin benim haberide sal aq da

  4. Ewo-Turk ve Asakir‘in sitesi olan burda hata var admin bey site ewonun ben sadece arkadaşımın sitesinde takılıyodum amk ewo için bastım yoksa kendi namusumu kurtarmak gibi bir niyetim yok çünkü benim namusum kirlenmedi ama ewo birazcık delindi diyebilirim geçmiş olsun kanka ewo

  5. CelebiSultan

    benımsoktgum yarak ne olacak ewo veasakır ıkılsıı ananızı bu sferde asense sıkmıs bellı baksana
    http://archive.li/tMXdl

  6. CelebiSultan

    ılk sıken bendım sızı unutmayın ananıza sıken yedgınız yarakları unutmayın suraya koyumda bakın amk

    http://archive.li/UQVjn
    unutma bu ındexı namusnu sıke sıke kırlettım

  7. dıllıkpatlatan

    OLLUM BU NASIL HABER :qweqw:edsf:aweQWEQWE.WQeqWEQWE:wqEwqe:WQE

  8. Anaf0r

    Siyah hackers site sahibi ben değilim generalsmoker ve çelebisultan tarafından kuruldu biz siyah hackers adına saldırıda bulunduk arastirmadan haber yapma admin.. asakir hayalinde görmuş heralde aslında biz silktik bayilmiş tekrar ayıttık silkiyor arkadaslarimiz devam

    http://archive.li/tMXdl

  9. Herkes bir birini sikiyor amk

Leave a Reply