Hackhaber

r00t-turkz.info Bafilendi – kızlık gitti. CUTE

r00t-turkz.info adlı hack forumu mızrak üstüne oturtuldu adeta ! Cute tarafından bağırta bağırta bafilenip kızlıkları bozuldu indexlendi.  r00t-turkz ekibinin kulakları çınlatan çığlıkları tüm sanal alemde yankılandı. Bir ergen götü boklu tayfanın daha sonuna bedel olan cute team sıradaki gelsin diyor, ergenler site açmaktan bıkmadı, cute ise bunları mızraklamaktan bıkmadı, bakalım işin sonu nereye varacak.

Cute açıklaması: ” Güvenlik sitesiymiş ama shell logluyorlar, panel logluyorlar 🙁 ecdadına daldıklarım saksocu müptezelleri.

r00t-turkz resmi açıklaması: “Kendilerini tebrik etmiyoruz ! bu sanal alemde güvenlik diye birşey kalmamış a.q , yere sabun düşse eğilip almaya kalksak, arkamıza geçip sikmek peşinde oluyorlar, bu şartlar altında vatana nasıl faydalı oluruz ? her açtığımız siteyi sikmek için sıraya giren türk hack alemi ? size sesleniyoruz bugun r00t-turkz evet acımasızca saldırıya uğradı ama bunun yarınıda var unutmayın kapiş ? 😉 madem kızlığımızı bozduğunuzu idda ediyorsunuz, ozaman bize alenen piyasa orospusu olduğumuzu ima ediyorsunuz ? bu yapılanları unutmayacağız.”

https://r00t-turkz.info/

http://golgeler.net/view-830651

https://mirror-h.org/zone/1429366/

 

5 Comments

  1. Teşko

    Türkçü vs. olayları sadece üstüne örttükleri perde gibi birşey hepsi önüne gelen her siteyi heçklemek için ağızları sulanıyor o övgü , ego için kalpleri , kriz noktasına kadar çarpıyor. Asosyal ortamdan başka birşey değil herkes dev 😀

  2. F4

    şaka maka bi yanada tebrikler kute ananınızn aq. lşdsjflkdsfjds (beyler log okudular ama aq)

  3. Eyvalla birader vatana faydalı olmak istiyorsun bide olaya şöyle bak her kes vatana faydalı olmak istiyor herkez forum açsın 100 lerce hek olurmu sence ufak ufak bunun bileni var bilmeyeni var çürükler tabiri caizse temizlemeli eğer bi gün gercekden bir kez daha bu işe girmek istiyorsan güvenligini almayı bilmelisin çünkü kendini koruyamayan başkalarını koruyamaz işte ondan sonra hizmetinin gereğini yaparsın, eline sağlık Cute tim

Leave a Reply