Hackhaber

Madcrew.biz tahtında sikildi. Norslar.org ACIMADI

Madcrew.biz ekibine büyük şok !  daha önce sitemize gönderidkleri haberde şu sözleri dikkat çekmişti ” Kralını tahtında sikmeye geldik ” evet bu sözler büyük tepki toplamıştı, Madcrew.biz o günden buyana hiçbir başarı elde edemediği gibi bugun kendi tahtlarında Norslar.org ekibi tarafından ağır şekilde sikildi. Norslar ekibi madcrew’i kucaklayıp havada sikti sonra tahtlarına sertçe oturtup geri kaldırdı yine sikti ve birkaç kez kaldırıp kaldırıp vurdu en sonunda madcrew’i iycene doyurdu indexe ve işini bitiren Norslar.org ekibi olay yerini terk etti. Madcrew.biz açıldığından beri böyle sikiş görmemişti ve milletin tahtına göz dikmenin bedelini ağır ödemiş oldular.

 

norslar resmi açıklaması “Tahtında domaltıp sikmeye and içtik Dediler Tahta domaltıp siktik adamın götünü böyle sikeriz Scorpiolcuk abine selam söyle siteni sikerim dediysem sikerim oğlum al işte tasmayı taktık bundan sonra köpeğimizsiniz.”

işte eski haber:  https://hacknews.biz/2018/03/14/madcrew-biz-tahtiniza-goz-dikti/

İşte Zone: 

http://www.zone-h.org/mirror/id/31096191

Not: Scorpiol son zamanlarda herkesden ağır küfürler yiyor, saygı kasayım derken sanırım ters tepti işler.

15 Comments

  1. Bizim kurduğumuz sitede Scorpiol’a laf gitmesi acınılası bir durum. Kesinlikle sistem açığından index yemedik. Bu kadar Abartılacak bir durumsa Norslar dediğiniz siteye kaç kere index attılar herkes kimin ne bok olduğunu biliyor. Burada boş artistlik yapmanın lüzumu yok.

  2. asenseyi tebrik ediyorum eline sağlık

  3. Anlatım süper helal 😀

  4. Cyber Ottomans

    Cyber Ottomans
    14 Mart 2018, 17:25
    1 ay veriyorum. Çok büyük konuşmuşlar. Yakında hacknews de tahtında kral s.kmeye giderken tahtın kazığına oturtulmuş diye haberini alırız. Neden milletle uğraşıyorsunuz ve düşman kazanıyorsunuz. Git abd israillileri avrupalıları oturt kazığa. Kendi milletinle uğraşma amk.

    Reziller…. Türkiye’de siber savunmaya birşeyler eklemeye çalışacaklarına gidip tahtta fantazi peşine düimüiler. acınacak durumdasın madcrew. 1 ay vermiştim 10 gün artı eksisis vardı. iyi olmuş amelelere. işi bilmeyen bıraksın.

    • La Amına Kodumun Malı Forum Açıldıgında 3 Gün Sonra Kapanmıştı..

      Norslardaydık Ewo-Turk , Asakir , ByMechaclaw, aSENSE ..

      Tekrar Geldigimizde Forum Kurulurken.
      ‘ByTRASKER’ Adındaki Arkadaşın Forumu Olan : http://backdoortr.info/ ‘ya hack indexi çakmıştır..

      Oraya Üye Olan “aSENSE” Adlı Kardeşim Aynı Şifreyi MadCrew.Biz Dede Kullandıgı İçin TRASKER adlı Orosbu Ewladı Veledi Aynı “ŞİFRE KOLAYLIGIYLA” Siteye Basar..

  5. yok.com

    Cyber Ottomans ananı siktim sistemde acık yoktu site asenseni malından index yedi mk

  6. byagentr

    Tahta oturmaya çalışanlar dikkat etsin hala tahttayiz…

    NoRSLaR.ORG

    • Yaw Agent Niye Böyle Yapıyosunuz Amk??

      Site Açilalaı 30 Dakika Olmuştur…

      ‘ByTRASKER’ Adındaki Arkadaşın Forumu Olan : http://backdoortr.info/ ‘ya hack indexi çakmıştır..

      Oraya Üye Olan “aSENSE” Adlı Kardeşim Aynı Şifreyi MadCrew.Biz Dede Kullandıgı İçin TRASKER adlı Orosbu Ewladı Veledi Aynı “ŞİFRE KOLAYLIGIYLA” Siteye Basar..

      Bu Arada MadCrewin Açılalı 30 dk Olmuştur Site Daha Hazır Değilken TRASKER Veledi Lamerlık Yapar Ve Basar..

      Forum Tekrardan Kuruluyor Hiç Biryere Kaçtıgımız Yok… Tahta Geliyoruz..

      //MadCrew///

  7. Bu Aradada Scorpiol Yanımızda Değildir Artık Norslar Beyinlileride Scorpiol U Hackledik Diye Prim Kasması Gerçek ten Çok Utandırıcı Acıyorum Size Amk qhjwkldsjdalşfldkjhgse

  8. Nekadar Orospu Varsa Sikmiştirim Bilenler Bilir ve trasker isimli arkadaşıda zamanında sağlam sikmiştim mirror sitesini onuda haber yapsanıza ? neyse konumuz bu değil arkadaş bruteci oldugu için heryerde bu yeteneğini kullanır ve bi index yedik altı üstü bize laf eden arkadaşlar kaç kere index yedi kendilerinin tüm domainleri hacklendi kuyruk acısımıdır bilmem ama gitsinler ilk önce korusunlar artık condom mu kullanır doğum kontrol hapımı bilmem ama trasker gibi orospu çocuklarını milletten hamile kalıp doğuruyorlar sonra biz adam etmeye çalışıyoruz….
    (burda boş laf yapan arkadaşlarda çekememezlikten başka birşey değil amına koydugumun fakirleri free host a mirror sitesi kuran 5 kurusu olmayan pezevenk)

  9. Yaw gençler tasmanızı taktık ne öyle ne şöyle bastık indexi acımadık yine…

  10. byagentr

    Ewo HZ.ÖMER laf : http://i.hizliresim.com/m2Baj4.png

    Asakir ALLAH’a laf : http://i.hizliresim.com/Z94ag3.png

    Darkheus S.A.V HZ.MUHAMMED’e laf : http://i.hizliresim.com/oOvaPX.png

    SANAL BU OROSPU ÇOCUKLARINI UNUTMAYACAK İBRET OLSUN!…

  11. Ne Siktim Ama Tahtinizda Sizi 🙂

  12. Asakir

    Arkadaslar sizden cok ozur dilerim cok buyuk yanlis yapdim.Norslar.org ve Umut abidende ozur diliyorum.boyle aptallik yapmamaliydim artik ozur diliyorum cok pismanim

Leave a Reply