Hackhaber

Kadim hack sitesi Tahribat.com tasarım değiştirdi

tahribatcom

Yaklaşık 1 sene önce beyaz tonların ağırlıkta olduğu radikal bir tasarıma geçiş yapan tahribat.com geçtiğimiz günlerde bu tasarımını dahada geliştirerek adeta web 2.0 css3 şovu yaptı , tema artık tamamen modern bir görünüm ve kullanıma evrildi. TBT Severlerde ilk zamanlar alışmakta zorlansalarda artık alışmış ve sevmişe benziyorlar , TBT artık hack sitesi kavramından çok uzakta ama sitelerindeki içeriklerde hafif hack dökümanları esintisi hala mevcut ! aslında tek yaptıkları şey yeni teknoloji dünyasına uyum sağlamak gibi görünüyor.

Ayrıca sitelerine Facebook ile bağlan ve Twitter ile bağlan gibi seçenekleride eklemişler , forum sayfasındaki forum kategorilerinin o berbat görüntüsünüde yıllar sonra düzeltmişler ve göze hoş görünür hale getirmişler , eskiden o bölümde kategorileri ayıran border çizgileri gerçekten kötü bir görüntüye sebeb oluyordu. Sanırım bu temayada zamanla birkaç ufak tefek rutuş ile 10 yıl da bu şekilde devam edeceklerdir. (aslında rutuşlara ihtiyacı yok ancak developerleri mutlaka birşeyleri değiştirmek ister)

Tahribat.com geçmişi ve geleceği hakkında çok uzun bir yazı yakın bir tarihte gelecek çünki böyle köklü bir siteyi ufak bir haber yapıp geçemeyiz.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum