Hackhaber

TurkDefops Rezil oldu

YALANCILAR !

TurkDefops adıyla bilinen subdomain takeover timi bu kez baltayı taşa vudu ! sözde nic.gr sitesini hacklediğini söyleyip hack haber sitelerini yanılttığını sanmıştılar ancak bugün Lamerhaber tarafından rezil edildiklerini görüyoruz , iyi olmuş diyoruz çünkü Yunanistanı hacklediğiniz için size destek veren bir hack haber sitesini yanıltmaya çalışırsanız bu mutlaka ortaya çıkar ve böyle rezil olursunuz, desteği hak etmiyorsunuz haramzadesiniz.

Nic.gr ‘yi hackledikleri yalanı neden ortaya attılar ?

Bizce günümüzde yunanistan ile olan gerginlikten prim kapmak istedikleri için böyle bir yola girdiler malum bu ekibin genelde takeover yaptığını görüyorduk zaten yetenekli değillerdi ama yinede halk dilinde “Böcüleniyorlardı” birşeyler yapmak için, yetenek ve zeka olmasada çaba ile isimlerini duyurma gayreti içindeydiler, bu durum onları böyle salakça bir yalana itti ve hacklemedikleri yeri hacklemiş gibi göstermek istediler.

Peki olay nedir ?

Olayı burada birebir kopyalamaya gerek yok ilgili bağlantıdan işledikleri rezilliği okumanız yeterli zaten: https://lamerhaber.com/2020/09/18/nic-gr-turkdefopsun-elinde-patladi/

Söylentiye göre bu skandaldan sonra ortadan kaybolmuşlar, iyide olmuş ! umarızki siktir olup gidersiniz ve birdaha türk milletini türk medyasını kandırma teşebbüsünde bulunmazsınız, gerçekten çok karaktersizmişsiniz.

2 Comments

  1. Selam ben BQX gerizekalısının anası

Leave a Reply