hack haber

DAMAR Criminalze fena salladı

Götün yiyorsa burdayım dedi

Adam olma yolunda ilerleyen DAMAR artık ağırlığını koymaya başladı ve kendisi hakkında “bel altı” yorumlarda bulunan Criminalz’den Jackal kod adlı hackere ağır ithamlarda bulundu ! adeta götün yiyorsa gel istanbulda ikamet adresimde beni bul ! adresimi bilmiyorsan düşmanlarımdan alabilirsin sonra gelip sıkıysa yakama yapış demeye getirdi lafı ! DAMAR gerçekten ya herro ya merrro modunu açtı, bu çocuğa hack forumu açmak yaramış görünüyor. DAMAR’ın gözü artık hiçbirşey görmüyor alayına mokoko , alayına gider ulen , bir elinde mause bir elinde kelebek bıçak ! istanbulun varoşlarında yoğrulan bir sırtlan.

DAMAR Jet hızıyla yükseliyor

DAMAR götüne jet motoru takmışcasına açtığı sitede hızla büyümeye devam ediyor, çünkü defacelere devam ediyorlar, ortağı M4kine ile mitralyoz gibi siteleri tarıyorlar, her geçen gün üye sayıları yükseliyor. Durmaksızın deface yapıyorlar taaki babaları yan odadan kapat bilgisayarı yat amına kodumun çocuğu diyene kadar ! Helal olsun.

Sitesi: https://hackzzers.com/ 

Hacklediği sitelere inanmayan kayıtlara bakabilir:  https://ownzyou.com/filter/attacker/31da626399639a09bfe7c36ba3fc8348

 

 

9 Comments

  1. gizli tanık

    QWLRKJQŞWLRKJQWLŞKRJQWLŞKRJQWLRKJQWLRKJQWRKJL

  2. LAN taaki babaları yan odadan kapat bilgisayarı yat amına kodumun çocuğu diyene kadar MÖNXCVÖNMZNMÖZMNÖCZNMÖXC

  3. BabaNız

    criminalz yönetiminden siktir edildi bu çocuk black starın düşmanlarıyla uğraşıyor ki tekrar yönetime girmek için ayrıca jackala hacker yazmışsın bu çocuğu hacker demeye 9000086534 kanıt ister tek bir zonesi bile yok sadece criminalz açıldıktan sonra hacknewsde thsye küfürler etmeye başladı adı bile burda defa duyuldu neresi hacker bunun amk?

    • Mrs Lady

      tamam baba senin en büyüksün 😀 durupdururken neden ağzınla osurmaya kalkıyorsunuz ? bilmiyormusunuzki uğraştığımız zaman tersden sikoko yapıcağımızı ? ayrıca jackal hacker değil cracker siz önce kendi isminizle yorum yapmayı ne zaman öğreniceksiniz ?

  4. gercekleracitir

    Bu amk damari ne zamandan beri soz sahibi oldu sanaldan bi git lamer oglu lamer kendi actigin foruma bas bide aciklama yaomis instada yok reg meg degil kendimiz bastik bi siktir git 6 konu 7 8 mesajla kimi inandiracan la essek lamer hadi bi git buyu sonra millete salla

  5. kuadra

    damar hançerlemiş

  6. Mrs Lady

    Merhaba Arkadaşlar bu arkadaşı ben ilk defa duyuyorum ama az anladığım kadarı ile bybir@ isimli arkadaş değilmiydi bana hacki öğret kemal abi diyen çoçuk değilmiydi 😀 ?

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum