Genel, hack haber

TurkHacks.com Nefariosa yüklendi

Turhacks.com ekibi sonunda verdi veriştirdi, uzun süredir fsecurity.org admini tarafından hakarete uğrayan Turkhacks sessizliğini bozdu ve ağır cümleler ile nefariosa yüklendi. Biz hacknews.biz olarak iki tarafında itidalli olmasını öneriyoruz, Türk hack camiasına çıkacak bir iç savaş kimsenin çıkarına olmaz herkese zarar verir.

Turkhacks.com Açıklaması;

Nefarious bizden ufaksın. Sesin çok yüksek çıkıyor. Biliyoruz ki sesinin bu kadar çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Bizim sesim bu kadar yüksek çıkmayacak; bunu da böyle bilesin.

Lamerliğe gelince, siz Lamerliği çok iyi bilirsiniz! Bakkal sitelerini nasıl hacklediğinizi nasıl indexlediğinizi çok iyi biliyorum. Sitenizde adminlik yapmış olan iki kişinin bana önemli lafları vardır.  ‘ Shellerin üzerinde siteler’e girdiğim zaman kendimi bir başka mutlu addediyorum’ diyen adminleriniz vardır.  ‘Shellerin üzerine çıkıp da masum Siteler’e SM ile girdiğim zaman kendimi mutlu addediyorum’ diyen Adminleriniz olmuştur ve bana sayılar veriyorsunuz. İsim de veririm, merak edenleriniz vardır belki. Şu Lamerliğe alkış tutanları da ayrıca kınıyorum. Çünkü bu bakkal sitelerini hackleyenleri, bu sistemlere ddos’layanları kalkıp da alkışlamak, öyle zannediyorum ki o da ayrı bir hackerlik suçudur. Bakınız burada bir gerçeği bir kenara atamayız. Ben şurada çok not aldım; ama bu notların hepsini cevaplayacak fırsatımız yok.

TEHDİT;

Sana ilk ve son uyarımızdır Nefarious ! bizler kandırıp hacklediğin ufak çocukların sitesine benzemeyiz bizi onlarla karıştırıyorsun sanırızki ! seninle henüz uğraşmadık tüm emeğimiz çabamız kendi sitemiz için, dikkat etde dikaktimizi sana yöneltmiyelim, piyasada kurtum ben diye takılıyorsun tüylerini yolarız senin cıbır cıbır gezersin yollarda.

 

NOT: Haberi bize ulaştıran Turkhacks ekibinden olduğunu söyledi ve anonim kalmak istediği için nickini belirtmedi.

5 Comments

  1. nefin kayınbiraderi

    saplamışlar

  2. Neden anca laf icraat?

  3. Adamın yaptığı icratları siz yapında görelim. son zamanlarda yaptığınız icratları sayın aq.

    “Sitenizde adminlik yapmış olan iki kişinin bana önemli lafları vardır ” yazmışsınız ss Atında bizde görelim kimmiş o, bizim kemik kadro belli kimse kaleye alıpta sizinle sohbet etmez yine uydurmaya başlamışsınız 🙂 .

    Bide seninle henüz uğraşmadık diyorlar NXHCKDNDJKCJCJDJ illa 500. Defa yazalımmı neler yaptığınızı midyeci diye hesap açıp forumda küfür edip haber yazmaktan tutun admininiz video çekip fsecurity kurucusu midyeci video yolladı diye yaptığınız haberi falan unuttunuzmu 3 kuruşluk sitenize prim kasmak için yaptığınız haberleri oda yetmiyor gibi adımıza fake yorum atıyorlar xD

    Daha şifresine sahip çıkamayan adamlar bizi heyklicekmiş 😀 Mekan belli yapabiliyorsanız bişey yapında görelim :))) ay şimdi troll hesaplarla gelip yine haber yaparlar ??

  4. Utanmazlar

    Turkhacks sen çok utanmaz arlanmaz bir sitesin gerçekten, şu yazdığınız cümleler sizin asıl niyetinizi belli ediyor merak etmeyin.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum