Genel, Gündem Haberleri, hack haber

Garson FataLWorm (Ziya) Müşterinin hışmına uğramış !!

Sanal alemin havuç yiyen salak hackeri olarak bilinen fatalworm kod adlı ama alemde Ziya olarak bilinen  veya çatalworm gibi isimleride kullanan mahlukat-ı deyyus meğer gerçekten VASIFSIZ bir garsonmuş ! FAKİRMİŞ bu tamamen gerçektir , uzun süre ekmeğini tepsi taşıyarak kazanıyormuş biyandan ise tıpkı Ziya gibi etrafına topladığı masum ama bir okadarda kalitesiz çocuklara yalanlarını aktarıyormuş ve yalanları ile zehirliyormuş, hani zengindin kahbe çocuğu ? hani paran vardı genetix artık ? hani  4 tane merso garajda bekliyordu insan&hayvan yavrusu seni ? hani paraları çuvalla taşıyordun bok torbası !

Fatalworm ‘un işten çıkarılma sebebini bizzat eski patronuna sorduk, verdiği cevaplar ilginçti, bir okuyun derim.

Merhaba evet doğrudur fatalworm eski personelimizdi, tabiki biz ona böyle seslenmiyorduk, gerçek adını siz biliyorsunuz yayınlamak size kalmış herneyse, bu arkadaş iş arıyormuş bizim lokantamız yazlık biyerdedir, bu arkadaşta sahil boyu lokantaları gezip işçi arayıp aramadıklarını sora sora ilerliyormuş, bize geldiğinde yorgunluktan perişan bir haldeydi , okadar çok lokanta gezmişki ayakkabıları delinmiş hatta baş parmağı ayakkabıdan dışarı çıkmıştı , tabiki insanız bizde ne durumlar gördük sonra çalıştık ettik adam olduk, işte bu evladımızı böyle görünce hemen kollarına girip bir sandalyeye oturttuk, personelime hemen bir şişe su getirin talimatı verdim ama tam o sırada Fatalworm bir elini zorla kaldırıp hav hav hav demeye başladı , önce anlamadım ne diyor bu köpek gibi havlıyormu ? saçma geldi , dedim getirin suyu ! bu tekrar başladı hav hav hav ! sonra biraz daha kendini sıktı havuc dedi ? yahu düşündüm ne havucu havuç ne alaka, omzundan tutup bunu bir silkeledim birden ayıldı kendine gelir gibi oldu ve dediki havuç verin bitane suya gerek yok ! bunu duyunca çok şaşırdım peki dedim ve mutfağa söyledim soğutucudan bir adet havuç verin dedim, havucu getirdiler uzattım kendisine, dediki yedir !! ömrümde böyle birşey görmedim, ulan banane senin havucundan ben neden yediriyorum dedim, “havucun zevki öyle çıkar aga” dedi,  sonra peki dedim hadi bunuda yapalım çünkü eleman baya ilginç geldi bana, yedirdik havucunu felan adam birden ayaklandı meğer adam gücünü havuçtan alıyormuş, ilk defa böyle bir insan gördüm ben, ve sempatik geldide yalan yok, dedim işe alıyorum seni maaş beklentin nedir diye sordum ? 30 adet havuç yani günde  1 havuç verisen Garson olarak çalışırım dedi ! Tabiki bende şark kurnazıyım ya atladım hemen kabul ulan dedim sana kendi ellerimle yediririm hatta nolucak 30 havuçtan. Velhasıl kelam biz Fatalworm ‘u lokantamıza personel Garson tek parmağında tepsi döndüren eleman olarak işe aldık.

Masaya yatırıp siktiler.

İşe almaz olaydım elinde tepsiyle giderken sürekli bardakları düşürüyordu ve kırıyordu, kırabilir düşürebilir olur öyle şeyler ama be arkadaş neden her bardak düşürdüğünde gülüyorsun ? dalgamı geçiyorsun ? neyse biz nede olsa 30 havuca kafaladık gözüyle bakıp üç beş bardağı sorun etmiyorduk, ancak bu duyarsızlık bize pahalıya patladı ! birgün yine renkli renkli kokteyleri bu salağa vermişler tepsiye doldurmuşlar 10 tane bardağı bizimkiler, bu havuç deliside kıvıra kıvıra sallana sallana müşteriye götürecekken paaaaatt şubmurlooop hepaini müşterinin üzerine boca etti döktü döktü salak !  müşteri hiçbirşey demedi , 10 saniye boyunca sakar garson Fatalworma baktı sonra bir anda Fatalwormun ensenden yakalayıp kafasını masaya yatırdı, kemerini tek eliyle çözdü, fatalwormun pantalonunu şaakkk diye indirdi zaten içinde kiloduda yokmuş, bizim garsona bir kaymaya başladı arkadaş oracıkta !! biz lokanta olarak  bakakaldık, Fatalworm masanın üstünde debelenmeye  başladı , sinirli müşteri her koyduğunda Fatalworm sarsılıyor ve cebindeki havuçlar sağa sola dökülüyordu, manyak adam maaşını cebinde gezidiryormuş, bu olay sonrasın Fatal donunu bile toplamadan o vaziyette lokantadan kaçtı gitti, bizede belediye ceza kesti kamusal alanda ilişkiye girme cezasımı nedir lokantamızı bir süre kapattılar bu yüzden, ondan sonrasını bilmiyorum , bildiklerim bunlardır efendim.

 

2 Comments

  1. çatal bıçak takımı

    ama bu komik değildi

  2. Hacktivlameri

    Fatal lameri hacktivlameri
    Lütfen taglara artık fatalworm lamer yaxın da kim olduğu böylece kazınsın tarihe malın evladı ziya bir insan anca bu kadar aptal olabilir

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum