Genel

İmhatimine hırsızlar mı dadandı?

ARAMIZDA BİR YERDE BİRİLERİ VAR

2006 Yılından bu yana bünyesinde bir çok yasa dışı işlerle uğraşan illegal tipli eleman barındıran imhatimi adlı kadim hacking platformunda son günlerde neler oluyor diye sormak çok da yanlış olmaz çünkü adı üstünde ‘illegal’ bir platform ve illaki dolandırıcılık, terörizm sempatizanlığı, vatan hainliği gibi olaylar söz konusu olacaktır. Bu demek değildir ki bunları destekliyoruz.. Aksine bu bir kınama içeriğidir.

ELLER HAVAYA DONLAR AŞŞAAA

Her şeye rağmen aynı içerik temasına sahip farklı forumlarla kıyaslandığında en güvenilir ve en az dolandırıcılık haberleri aldığımız imhatiminde son günlerde sosyal medya dolandırıcılığı gibi olaylar söz konusu… Gaspçılardan herhangi bir açıklama gelmese de yönetim ekibi gerekli cezaları uygulamaktan kaçınmayacaklarını belirtti.

SUÇLULAR TEHŞİS EDİLEMEDİ FAKAT!

Mağdurun anlattıklarına göre bahsi geçen suçlu motor ve kaskla darp girişiminde bulunduğundan dolayı yüzü henüz tehşis edilemedi. Fakat imt yönetimi, tabi ki her ne kadar kimliği bilinmez olsa da bu suçu işleyenin karakterine uyan biri üzerine tahmin yürütmeye başladı bile. Daha önce dolandırıcılık, kadın satma, fuhuş, yolsuzluk, sübyancılık, anaokulunda tiner çekme gibi suçlarından içeri girmiş şapkayla dolaşan muz yemeyi çok seven biri hakkında gizli dosya yürütülüyor. Gizlilik politikamızdan dolayı şu an için daha detaylı bilgiyi ne yazık ki sizlerle paylaşamıyoruz..

Son dakika haberlerimiz için bizden ayrılmayın.

Hacknews tarafsız habercilik

5 Comments

  1. şapkayla dolaşan muz yemeyi çok seven biri

    ben.kimsei.dlandrmadm.ylan.haber

  2. 300 değil 350tl

    Haberi yaparken biraz araştırın bahsi geçen paranın miktarı 300 değil 350tl amk.
    neyse biraz muz yiyim de kendime geliyim

  3. Dolandırıcı değilim şapkamdan muz çıkarabiliyorum

    hokus pokus ve muzzz

  4. Scorpiol

    cem yeter artık

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum