Genel

Mr.Emir’in Kızlığını SpawN bozdu ! (kocası oldu)

ELYESSA a.k.a Mr.Emir hacklendi

KIZLIĞI BOZULDU

Mr.Emir ‘e ait hacklenmez dediği hardcoder.org HACKLENDİ !

Hardcoder.org adlı sitesinde yazılım adına c#,c+,asp.net,Python,perl,php,mysql,mvc türü paylaşımlar asla yoktu ! , sadece html paylaşıyordu.

DELİĞİKANLILAR KIZLARIN NUMARASINI +18 SİTELERDE PAYLAŞIYOR

Evinin duvarına Stellanın resmini asmış

Stelladan yüz bulamadıkça kontrolünü kaybeden ve hergün aynaya bakıp ağlama nöbetleri geçiren Emir iyce zıvanadan çıkmıştı. Duvarında asılı olan Stella resmine bakıp “Seni yeneceğim stella” naraları atan Emire şok beklenmedik yerden geldi.

Stella kod adlı user ile kawgasını ileri boyuta taşıdıktan sonra kızın telefon numarasını +18 sitelerde paylaşmaya başlayıp ardından bununla kalmayıp birde SpawN‘a küfürler yağdıran ve suç işlemeye başlayan Lamer Emir‘e SpawN tarafından okkalı bir tokat geldi ve kişisel blogu hacklendi ! hacklendi kelimesi az gelir adeta yırtıldı. Emirin arka deliğini iki eliyle bir sağa bir sola doğru lastik gibi asılıp yırttılar. Stella ise emirin başına gelenleri cips+kola eşliğinde izleyip kahkahaları ile ortamı inletti, gözleri önünde emirin hırpalanması ve kucaktan kucağa oturtulması stellayı oldukça memnun etti.

SpawN: Benim için kolay oldu sağlam hacking tekniklerim ile 1 dakkada hackledim tüm güvenlik duvarlarını yıktım ezdim geçtim.

Emir yırtık makatla acile kadar koşarak yetişti ve makatına 13 dikiş attırdı. Uzunca süre koltuğa oturamaz raporu verildi.

Emir yaşanan yırtılma olayından sonra heryerde spawnı sormaya başladı

KOCAM NERDE LAN ! NERDESİN LAN SPAWN

Mirror: https://ownzyou.com/zone?id=10975

4 Comments

  1. HAHHA

    Ahahhaha ezik mehmet emir

  2. DMCA Bildirimi Yaptım Haberin Olsun Demek Yorumumu Silersin
    Daha Ettiğiniz Lafın Arkasında Duramıyonuz Az erkek olun.

  3. Simmonsun beni hacklediğine inanan net “maldır”

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum