Genel

MareşaL (uzay mareşalı oldu)

MareşaL artık başka bir boyutta

Galatix gücünü gösterdi

MareşaL kod adlı hacker aldatılmasına boynuzlanmasına rağmen moralini hiç bozmadı ve en iyi yaptığı şeyi yapmaya devam etti yani HACK yapmaya devam etti , bunun en büyük ispatı ise onlarca hacklediği iran uzantılı sitelerdir. Galaxtik federasyona bağlılık yemini eden Maro rütbesini ispatladı ! rütbesi ve yıldızları artık omuzlarında doldu taştı.

Belovedin gölgesinde büyük icraatlar serisi

MareşaL böyle giderse Belovedin eteğinin altından çıkıp tek başına bir güç haline dönüşebilir ! herşey mümkün artık, 30 tane iran sitesi hacklemek her babayiğidin harcı değildir sonuçta (!) Helal olsun sana Maro ! kimsenin senden beklemediği ve potansiyel görmediği anda taramalı tüfek gibi indirdin 30 iran sitesini hackledin, bu kaçıncı level lan piç kurusu ? helal olsun lan sana.

Tam bir mirror makinesi

OwnzYou ilk 3 sayfası onhold kısmında full onun’un mirrorları görünüyor. SEN NASIL BİR MAKİNESİN BÖYLE OROSPU ÇOCUĞU (mecazidir) Sadece bunlarda değil zaten daha öncede birçok mirror kayıtını owznyou.com adresinden almıştı, Aldatma alışkanlığı olan sevgilisi ile birlikte daha öncede birçok hack kayıtları bulunmaktadır ve hack aleminde isim yapmaya başladılar.

https://ownzyou.com/archive

Hacknews.org Hack haber sunar.

11 Comments

  1. SYNOX SAYESİNDE BASTIM ONUNDA HAKI VARDI

  2. Teşekkürlerde övüyonuzmu yoksa sövüyonuzmu anlamadım ??

  3. Vay yarramın kafası helal olsun sana

  4. DOXNSDNXISHSUXHXU

  5. DeusBey

    Shell benimdi Synoxada Xale vermiş :qwkdpğqwdkqwpğ

  6. Deus kudurma amk ayn senin olacak sen basmican miror kayıtlarında bile bi iran site vurmamışsın 2 gün içinde yalanı skm kıskanma

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum