Genel

Nefarious Hacki bıraktı !

Nefarious kod adlı hacker eski nicki [bozkurt] , beklenmedik bir karar alarak hacki bıraktığını açıkladı. Gerçekten beklenmedik bir karardı bu, halbuki daha yeni popüler olmuştu ama hack yolunu bırakıp hak yoluna geçtiğini açıkladı.

Nefarious; Namaza başladım, İnsanların sitesini hackleyerek aslında gereksiz yere hak yiyip günah işlediğimi fark ettim , rüyamda sırtıma BSD Linuxun maskotu olan Şeytan sembolü çıkmıştı ve tepinmeye başladı, bana dediki ” index attın insanlara haklarını yedin pij kurusu ” işte o andan itibaren ben aydınlandım ve benim için bitti artık anlıyormusunuz beni ? bana FTP verseniz içine index atmam çiçek atarım bu saatten sonra. Haa bu arada artık müzik zevkimide değiştirdim “dur namaza” adlı şarkının müptelasıyım..

Boynuna doladı

Açıklamayı okudunuz sevgili okurlarımız, bizde şaşırdık gerçekten , fsecurity.org hala online kalacakmış ama artık bilişim güvenliği tarzında ilerliyecekmiş, evde tşörtün üstüne boynuna kravat dolamış takmış pc masasına bile öyle oturmaya başlamış yani Nefarious aldığı kararın tamamen arkasında.

Namuslu bir yol.. 40 tas suyla yıkanmak.. iffetli olmak..

Bizde şaşırdık ama namuslu bir hayatı tercih edecekmiş helal olsun bu kaçıncı seviye be ! kendisi belki ilerde büyük bir bilişim güvenliği uzmanı olur yada çöpten ekmek toplar ikisinden biri ortası yok bizce, kararınıda hacknews olarak destekliyoruz, insanlara zarar vermekten vazgeçmesi isabetli bir karar olmuş, valla çok şaşırdık harbiden ne diceğimizi şaşırdık olağan dışı bir olay wowwww yeaaa..

*r*spunun tövbesi y…ak görene kadardır atasözü bizi düşündürmüyor değil..

2 Comments

  1. Rüyamı bile hayal eden hacknews yazarı helal olsun amk 😀

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum