Genel

Masterforums.org Malesef yine götten yedi. (asil_ruh dümene geçti)

Habire götten şlap şlap şlap

Masterforums.org daha önce 2 defa hacklenmişti belkide 4 defa tam olarak bilmiyoruz hatta daha önceki alan adları başkaydı oda hacklenmişti zaten, ama son zamanlar hacklenmeden ilerliyorlardı iyi kötü kendi çaplarında takılıyorlardı ancak imhaTimi.org ‘dan asil_ruh nickli gizemli bir hacker bir gece vakti baskın düzenledi. asil_ruh bunu muhtemelen eğlence amaçlı yaptı çünkü açıklamasında dalga geçiyordu. Ayrıca “gençlere” kelimesinden anlyıoruzki yaşcada büyük muhtemelen eski hackerlerdan, arada girip çoluk çocukla dalga geçiyor böyle.

asil_ruh açıklaması: Tek suçu “hack forumu” açmalarıydı. gençlere güvenlik için güzel bir ders olmuştur.

Hacklenme konusu ve mirrorlar, görüntüler: https://imhatimi.org/forum/threads/masterforums-org-ve-theosforum-org-hacked.13861/

GANGBANG FORUMS

Görüntüleri incelediyseniz durumlar fena, admin panellerine kadar laçka olmuş ftp ye kadar config bilgilerine kadar sızılmış durumda. Gangbang izledinizmi daha önce bilmiyoruzda buda onun gibi birşey gerçekten Masteforumsa binen binene, binen birdaha inmiyorda. Mide bulandırıcı oldu artık bu site.

Blind Guardian’a Kasten sabotajmı yapılıyor

MasterForums’un hacklenmesinde kimin hatası var bukez ? bunu gerçekten merak ediyoruz, kendileri çıkıp bir açıklama yapsalar iyi olur, çünkü Kurucularından Blind guardian adlı kişiyede yazık oluyor, içlerinde adam gibi olan tek kişi odur ancak sanırızki çevresinde baya alt seviye veya yeterince sorumluluk sahibi olmayan Lamerler var ? Blind Guardianın itibarını düşürmeye çalışan bunu kasten yapan başka adminlermi var ? neden sitenin güvenliğini almıyorlar ? yedikleri 4. index ve Bunlar işte hep soru işareti.

SİKİLEN GÖTÜN DAVASI OLMAZ

Öyle yada böyle sikilen götün davası olmaz derlermiş, Masterforums.org’da artık yoluna devam edecek, evet belki itibarları hiç kalmadı , belki artık oturamıyorlar minibüste ayakta gidiyorlar ama en azından ilerde daha ciddi bir site açtıklarında bu yaşadıkları onlara ders olarak kalacaktır.

Hacknews.org Hack haber servisi sunar.

2 Comments

  1. SİKİLEN GÖTÜN DAVASI OLMAZ ??

  2. ORUSBU EVLADI ADIMA FAKE YORUM ATMA NİCKİNİ VER NENENİ HOPLATIRIM

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum