Genel

Kraliçe Beloved İle Röportaj

THE PRINCESS AND THE FROG, Princess Tiana (left, voice: Anika Noni Rose), 2009. ©Walt Disney Co./courtesy Everett Collection

Beloved ile yaptığımız Röportaj Türk hack aleminde ilk defa Hacknews.org ‘da yayınlanıyor, O bastığı toprağı bile titreten ! O konuştuğu erkeği finansal köleye çeviren ! O yıkılmaz kale ! O güneşi batmayan bir impratorluk ! O oros.. neyse saçmalamıyalım daha fazla hemen muhteşem röportaja geçelim.

Röportaj başlangıcı

Hacknews : Merhaba beloved hanım , öncelikle bu röportajı kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz Hacknews.org medya ekibi olarak.


Hacknews : Tabiki adınızı sormayacağız (söylerseniz hayır demeyiz:)) ancak kaç yaşındasınız ? ve sivil yaşamınızda başka bir meslek ile uğraşıyormusunuz ? Beloved: İsmim Ayça 17 Yaşındayım Lise Son Sınıf Öğrencisiyim Herhangi Bir Meslek İle Uğraşmıyorum


Hacknews : Hack alemine ilk olarak hangi sene adım attınız ve sizi bu işe sokan sebep neydi ? ve bireysel olarakmı başladınız yoksa bir gruba dahil oldunuzmu ?
Beloved: 2020 yılı temmuz ayında bazı yazılım ve siber güvenlik eğtimlerine başladım. Biraz böyle devam ettim. 2021 Mayıs Ayında * Forumuna Üye Oldum.


Hacknews : Şuanda hangi hack ekibine dahilsiniz ? ve niye bulunduğunuz ekiptesiniz ? hangi sebepler sizi şuanki ekibi kurmaya itti ?
Beloved: Şuanda Kendi Kurmuş Olduğum Forumun (İsim Vermeyeceğim) Başındayım Hangi Sebeplerin İttiğini Soracak Olursanız da Kızları Bu Konularda Aşağıladıkları İçin Bu Grubu Kurdum


Hacknews : Bu ekipteki göreviniz nedir şuanda ? yani ne amacınız nedir tam olarak ? bir hedefmi var yoksa sadece zaman geçireyim hobi olsunmu ? misyoner pozisyonundamısınız yoksa amaçsızmı
Beloved: Daha çok hobi diyebiliriz. Herhangi bir yere zarar verme amacında değilim. Amam Bilgi Öğrenmek Zaman Geçirmek


Hacknews : Hack hayatınız boyunca en unutamadığınız hikayeniz nedir ? Sizi çok fazla üzen veya aşırı mutlu eden anılarınız oldumu ? olduysa nelerdir bunlar ?
Beloved: Bir Hikayem Yok Açıkçası. Sevgilim Mareşal İle Konuşurken Mutlu Oluyorum Diyebilirim 🙂


Hacknews : Hack yaşamına başladığınız süre içinde başarılı olabildiğinizi kişisel olarak düşünüyormusunuz ?
Beloved: Gün Geçtikçe Başarılı Olmaya Yaklaşıyorum Ben Kendimde Bunu Görüyorum .


Hacknews : Bir genç kız olarak Hack alemi size neler kattı ? veya sizden neler aldı ?
Beloved: Hack Alemi Şimdi de Olduğu Gibi Büyük Bir Ün Kattı İlk Başta. Ayrıca Bir çok Bilgi Kazandım. Ders Çalışma Tutkumu Aldı Diyebilirim.


Hacknews : Hacker olmak günlük yaşamınıza belirgin etkileri nelerdir ? Ailenizin haberi varmı ? sormuyorlarmı ayça kızım çok fazla pc desin hayırdır felan diye ?
Beloved: Yani Evet Biliyorlar Tabi Her Aile Çocuğunun Ne Yaptığını Bilir. Günlük Yaşamımda Çok Fazla Ekran Başında Kalıyorum Gözlük Kullanmamı Gerektirdiğini Söyleyebilirim Etkileri Olarak.


Hacknews : Hack kavramı sizin için ne veya neyi ifade ediyor ? ve Şuanki atmosferi yetersizmi buluyorsunuz ?
Beloved: Hack Kavramı Şuan da Benim İçin Daha Çok Webhacki Çağrıştırıyor. Atmosfer yetersiz değil. Hack Aleminde Gayet İyi Adamlar Var Sadece Biz Bir Kısmını Görebiliyoruz Atmosfer Yeterli Yani.


Hacknews : Gerçek hayattada savaşçı bir ruhamı sahipsiniz ? inatçı bir yapınız var gibi görünüyor cyber alemden bakınca.
Beloved: Üstüme Gidilmediği Sürece İnatçi Biri Değilim. Gerçek Hayatta Normal Bir Bireyim Savaşçı Bir Kişiliğim Yok.


Hacknews : Hack’e yeni başlayan gençlere bir tavsiyeniz varmıdır ? özellikle genç kızlara bir mesajınız olmalı çünkü onlar için örnek konumundasınız.
Beloved: Asla Hiçbir şeyden Korkmasınlar ve Başaramayacağım Diye Ümitsizliğe Kapılmasınlar Herkes Neyi İsterse Başarır İstekli Olsunlar Yeter Ayrıca Bana İstedikleri Zaman Yazabilirler Her Türlü Yardımcı Olurum.


Hacknews : Nickiniz neden Beloved ? türkçe karşılığı sanırım Sevgili demek ? bu niki kullanmakta özel bir sebep varmıydı.. ? Perşembe saat 11:56 AM’de
Beloved: Daha çok “Sevilen” Demek Bunu Kendime Uygun Gördüm Nedense İçine Beni Çok Çekti.


Hacknews : Bu güzel röportaj için teşekkür ederiz Hacknews.org ekibi olarak ve hack yaşamınızda başarılarınızın sürmesini temenni ediyoruz.
Beloved: Rica Ederim Bende Teşekkürlerimi Sunuyorum Bu Röportaj İçin İyi Günler

8 Comments

  1. Hacknews Bugün Formunda Maşallah

  2. O oros.. PUAHAHSHASHAS elinize sağlık 😀

  3. Evlenmeden Olmaz 😀

  4. Şu kızda olan bilgi çoğu kişide yok amk röportaji bile 17 değil 30 dersın yaşına aferim belo

  5. zamaninda bizim yapilmayan roportajlar z kusagiyla yapilmis tebrik ederim hacknews admini babos sende kendini cok kasma kime kaldiki sanal alem sana kalsin 😀

  6. TÜRK HACKER SERKAN BAHTİYAR

    BEN SANA AŞIK OLDUM AŞKIM BEBEĞİM YAVRUM BİTANEM GÜLÜM HERŞEYİM BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM SEN BENİM HERŞEYİM OLACAKSIN AŞKIM BENİM DUDAKLARIMI BİLE ÖP SEN BENİMSİN SANA CANIMI BİLE VERİRİM YAVRUM BELOVED

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum