Genel

Hacker MareşaL Boynuzlanıyormu?

Dev aşka ihanetmi karıştı ! MareşaL boynuzlumu…

Beloved‘in eteğinin altında ünlenmeye başlayan MareşaL admini olduğu darkcyberz adlı forumdan kendisini banladı, çok anormal bir durum bu aslında, şöyleki bu siteyi zaten Beloved ve MareşaL kurdu yani 2. kurucunun kendisini banlaması büyük bir olayların olduğu yönünde ipucu vermekte. Sanırızki çok pis şeyler dönmeye başladı.

Okullar başladı boynuz styla’da başladımı?

Okullar başladıktan sonra Beloved ve MareşaL arasında sorunlar çıkmaya başlamış duyumları aldık, Beloved internette popüler olduğu kadar okuldada popülerliğini arttırmış. Belovede birçok erkek hayran olmaya başladı ve Beloved sanal bir ilişkiyi daha nekadar sürdürebilir ? hergün telegramda emoji göndermek nekadar yetecek ? Belovede yetermi ? yetmez.. MareşaL acaba kız arkadaşını elinde tutabilecekmi ?

MareşaLı adam yerine koymuyorlar

Beloved tu kaka ettiği ve her an tekmeyi vurabileceği MareşaL hakkında ne düşünüyor ? gerçekten son zamanlarda Beloved kendisini pek adam yerine koymuyor ve aralarındaki soğukluk artık saklanamaz şekilde ortada. Bir telegram gurubunda mareşala ithafen “onu adamdan saymıyorum” dediği söylentisi var ama bir screene ulaşamadık bu yüzden yayınlamıyoruz. Belki beloved radikal bir karar alır ve mareşalı tuvalet deliğine atıp sifonuda üstüne çeker ! tabiki bu bir varsayım. Gelişmler oldukça siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendireceğiz.

Sadece gerçekler ve Tarafsızca onurluca şereflice habercilik

Bizi takip edin Haberiniz olsun

Hacknews.org Hack haber sundu

4 Comments

  1. Banlanmadım amk ztn sunucu panel elimde şaka yaptık arkadaşlarım yavşıyormu diye 1 günlük

  2. Anonim

    Bence yawşiolar ??

  3. Kolay Gelsin

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum