Genel

DAMAR ‘dan Beloved’e Mektup. [özel haber]

DAMAR:

Beloved benden küçüksün Görüyorumki sesin çok yüksek çıkıyor Beloved, sesinin bu denli yüksek çıkması suçluluk piskolojisinin bir sonucudur, ama ben senin gibi sesimi yükseltmeyeceğim.

Masum yaşça küçük çocukları forumlarda nasıl kandırdığını çok iyi biliyorum, forumunuzda adminlik yapmış olan iki yöneticinin bana çok önemli lafları vardır ! “Beloved dişiliği ile adam ayartınca kendimizi bir başka mutlu adlediyoruz” diyen adminleriniz oldu. Ve bana iftiralar atıyorsunuz , Nickte veririm ! merak edenleriniz vardır belki, şu iftiralar alkış tutanlarıda ayrıca kınıyorum, çünki bu iftiraları atanları kalkıpta alkışlamakta bir lamerlik suçudur, Ben bana attığın iftiralardan çok not aldım ama bunların hepsine cevap verecek fırsatım yok, fakat ben buradan sadece size şu iftiranıza cevap vereceğim.

” DAMAR Elimdekileri yayınlarsam sokağa çıkamazsın “

Sen kimsin yaaa ? Beloved sana sesleniyorum dök eteğinde ne varsa ! korkarak yaşayacak birisi değilim olmadımda, kimseden birşey dilenmedim ! bu vakte kadar namusumla şerefimle tanındım ! yüzümün kızaracağı bir iş yapmadım, eğer yaptıysam yayınla ! dedim ya işte dök eteğindekileri neyin varsa. Ben sadece ALLAH’dan korkarım, birde hamam böceklerinden, çünkü çok hızlı hareket ediyorlar herneyse, güngören sokaklarında büyüdüm ben ve sen bana kalkıp racon kesiyorsun hemde bir kız olarak. ALLAH büyüktür beloved iftiraların birgün sana döner. Ben erkeğim ! yani fiziksel olarakta senden güçlüyüm bunuda unutma.

10 Comments

  1. DAMAR NE LAMERSİN AMINAKOYİM MİDEM BULANDI SENDEN, SENİ DOĞURAN ANNENİN AMINA YOĞRUT KATIP AYRAN OLANA KADAR SİKEM

  2. Aptul

    uuu Kawga

  3. GarenOK

    şu sanalda damarı seven muzo ve dark abi var çocuğu başka seven yok hala ne yüzsüz yüzsüz şeyler yapıyor anlamadım mec bile sevmiyor çocuğu

  4. kımseiz

    Beloved, sesinin bu denli yüksek çıkması suçluluk piskolojisinin bir sonucudur,

  5. Mal amk yakında sokak köpeğine şiir yazarsa şaşırmayız

  6. Zordon

    Ulan hani karį değildi bu kız ismetdi?
    Genemi kız çıkmış

  7. Ne karıymış be amk

  8. Anonim

    Mahalle yaniyo ??

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum