hack haber

Namussuzlar Türk sitesi Hackliyor !

Bitmiyorlar illa birkaç kahbe evladı çıkıp Türk sitesi hackliyor ! Kahbelikte level atladılar.

Bildiğiniz üzere baskılarımız sonucu Türk sitelerini hackleyenlerin sayısında oldukça düşüş olmuştu , ama uzun süredir haber yapacak vaktimiz olmayınca hainler tekrar türemeye başladı !

KENDİ MİLLETİNE DÜŞMAN İKİ ŞEREFSİZ !

İşte o iki hainin nickleri Mutarrif ve Root Sploix kod adlarını taşıyan Alçak namussuz iki hacker hiçbir suçu olmayan legal Türk sitelerine saldırılar düzenliyorlar ve onlar Türk vatandaşlarını mağdur etmeye başladılar.

Özellikle Mutarrif kod adını kullanan alçak deaş sempatizanı Türk sitelerine saldırıların baş sorumlusu olarak görünmekte. Tam bir elebaşı terörist !

TAM BİR TÜRK DÜŞMANI OLMUŞLAR

Birçok Türk üniversitesini hacklemeye başlamışlar, Okan Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi ve gov siteler dahil bunların başında geliyor, yazıklar olsun Allah belanızı versin sizin, devlet kurumlarına saldırıp datamı çalıyorsunuz ? bilgileri kime satıyorsunuz ? Allah bin belanızı versin inşallah.

Arama sonuçlarından görünmekte

Bir kaynak daha: https://www.webtekno.com/okan-universitesi-trabzon-universitesi-hacklendi-h112060.html

Siber suçların pençesinden kaçamazsınız.

Elbet siber suçların eline düşeceksiniz ! elbet devlet kapınızı çalacak ve ozaman Türk vatandaşlarına ve Türk kamu kurumlarına zarar vermenin ne demek olduğunu anlayacaksınız. Saklandığınız örgüt hücre evinde, kapınız koç başı ile kırılıp içeri girilince gözüne ışık tutulmuş tavşana döneceksiniz.

1 Comment

  1. by.root

    Ben bunların kafalarını s.kim.
    İslamcı sözde a*k sorsak içkiden haramdan geçiniyorlardır. Az kaldı bunların da sonu gelecek.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum