hack haber

MR.HYDRA ALLAH SENİN BELANI VERSİN BE!

Haberimize böyle bir başlıkla başlamak istemezdik ama redal kodadlı hacker öyle bir açıklamada bulundu ki bizler bile mr.hydra’ya olan öfkemizi saklayamadık. İkili arasındaki olaylar büyüyor ve kendilerince büyük bir savaş içerisindeler.

Acaba konu nerelere gelecek merak da etmiyor değiliz ispanyol dizisi tadındaki kavgalarına bir “dur” diyen çıkacak mı acaba? Sizleri fazla bekletmeden gelelim redalin açıklamasına..

Yazdıklarını okumayı bitirdiğimde kendime dedim ki bunca zaman ben bu düzenbazla nasıl arkadaş kalmışım. cidden inanılmaz birisin hydra. daha doğrusu ferman mı demeliydim? sen benim hakkımda hiçbir gerçeği paylaşmayacak mışsın neden acaba. hakkımda hiçbirşey bilmediğinden olabilirmiki? bana kafa tutarken öyle büyük salaklık ettin ki seni affedebilmem ve barışmak için tekrar ayağıma kapanacaksın. sana 3 shell vermişim falan güzel yalanlar attın peki bu yalanları söylerken seni hiç sikmeyeceğimi mi düşündün? düne kadar benden neden özellikle tr sunucular istedin? türk sitelerine index basan sen değil misin? insanlardan takdir bekledin ama tepki alınca sırf onların önü kapansın diye bi ton çöp brezilya sitesi bastın(benim panelimden) cidden 5 para etmezsin sen.

Mr.hydra, vatan haini şerefsiz seni. Onlarca türk sitesine index atarken hiç mi durup düşünmedin “acaba ben napıyorum” diye. Beyinsiz herif o site sahiplerine zarar gelmez ama biri şikayette bulunsa hayatın kayar amk. Hiç mi akıl yok sende? Allah ıslah etsin gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum.

HackNews Tarafsız Habercilik

2 Comments

  1. Reyn6a

    Bence hack camiasında arkadaşlık kurmak doğru değil, kavgadan sonra herkes birbirinin açığını söylemenin derdinde ikiside kin dolu ve birbirlerini kötü göstermeye çalışıyorlar bakalım bu işin sonu ne olucak

  2. Yüzünü görmediğiniz Kişiye Hiçbirzaman Güvenmeyin İsterse Sanalda Kardeşiniz Olsun İster Abiniz Hepsi Aynıdır.Büyüktür Filan Yapmaz Demeyın Öyle Bir Yaparki Ağzınıza Yarrak Gircekmiş Gibi Ağzınız Açık Kalır.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum